-5.3 C
torstai 25.4.2024

Jyske joutui nöyrtymään viikonlopun peleissä

Lehtimäen Jyseen Play off -viikonloppu alkoi lauantaina, jolloin Jyske matkusti Pietarsaareen vierasotteluun.

Jo pelin avausminuutista alkaen oli selvää, että tässä ei ole mitään jaossa ilmaiseksi. Vastus oli tuttu menneiltä vuosilta ja sen pystyvyys koviin suorituksiin tarpeen vaatiessa tunnettiin.

Jyskeen Hannu Elomaa teki ajassa 4:13 avausmaalin, mutta yhdeksän minuutin jälkeen peli oli tasan 1-1 ja siitä parin minuutin välein jouduttiin kahden maalin takaa-ajoasemaan. Ajassa 14:55 Ari Mannio kavensi 3-2, missä tilanteessa koitti erätauko.

Toisessa erässä vastustajan hyvä liike ja hallinta alkoi tehota ja peli jäi pitkiksi ajoiksi pyörimään Jyskeen puolustusalueelle, mikä vie voimia pieneltä kokoonpanolta. Erätauko koitti 7-2 tilanteessa.

Kolmannessakaan erässä ei enää saatu suuria tähtihetkiä aikaiseksi kotijoukkueen tehdessä neljä ja Jyskeen yhden maalin Hannu Elomaan työstäessä. Peli päättyi 11-3.
Pelin jälkeen yhteenvetona todettiin, että kohokohtina oli hyvä ruoka ja erityisesti hieno kannatusjoukko, jolle suuri kiitos!

Sunnuntain koitos

Sunnuntain kotiottelulta vaadittiin jatkoon pääsyn kannalta voitto varsinaisessa pelissä, sekä jatkoerän voittomaali.

Peliin päästiinkin paremmin liikkeelle ja saatiin pari lauantaina sivussa ollutta pelaajaa mukaan. Ottelun alussa loistavasta painostuksesta huolimatta vastustaja onnistui pääsemään 0-2 johtoon, mutta jälleen päästiin yhden maalin takaa-ajoon, kun Taneli Rantakangas teki maalin.

Kakkoserässä jouduttiin antamaan periksi 1-4 saakka, mutta ajassa 27:03 Ari Mannio kavensi lukuihin 2-4.

Kovasta taistelusta huolimatta siirryttiin lukemiin 2-5, kunnes koitti aika kauden viimeiseen erätaukoon, ellei sitten viimeisessä erässä saada lyötyä neljää maalia ja näin päästä jatkoerään, jossa äkkikuolemalla ratkaistaisiin II-divisioonan nousupeliin menijä.

Kolmoserässä paukut eivät kuitenkaan riittäneet tarvittaviin maaleihin, vaikka hyviäkin paikkoja välillä pystyttiin tekemään. Kavennusta saatiin aikaiseksi kahden maalin verran Ville Pekkasen ja Ari Mannion käsialalla. Näin ottelu päättyi lukuihin 4-5.

Lehtimäen Jyskeen jääkiekkojoukkue kiittää tukijoitaan, jotka mahdollistavat kauden läpiviemisen sekä suuri kiitos kannattajille kaudesta -14-15!