1 C
torstai 28.3.2024

Timo Kangastie Perussa vesijettien MM-hopealle

Timo Kangastie nappasi Perussa vesijettien avomeren MM-kilpailuissa hopeaa. Mitali oli miehelle mieluinen, sillä kisoista hänellä oli tavoitteena nimenomaan mitalisijoitus.

Perun avomeren MM-kisat kestivät kahdeksan päivää ja päivässä ajettiin noin 200 kilometriä. Kisassa kierretään rataa, joka on 60-70 kilometriä pitkä.

Kangastie osallistui Perussa Runabout 2 Stock –luokkaan, missä kilpailut ajetaan kahden kuljettajan voimin kuskia vaihdellen. Tiimikaverina Timolla toimi Jean Paul Rojas Perusta, jonka kanssa yhdessä MM-hopea napattiin.

Kilpailutiimejä kisassa oli 13 ja kyseisessä sarjassa neljä.

Nopean kotona käynnin jälkeen mies matkasi samantien lajin World Cupiin Thaimaahan.

Thaimaassa Kangastie osallistuu radalla ajettaviin kestävyyskilpailuihin, eli World Cupiin. Molemmat lähdöt on perjantaina ja yksi lähtö on aina 40 minuuttia.

Tämä kestävyyskilpailu on enemmän Kangastien leipälajia, joten sieltä hän lähtee metsästämään vain ja ainoastaan voittoa.