-2.6 C
tiistai 16.4.2024

Tiikerien B-tytöt tasaisissa välieräpeleissä

Soinin Tiikeirien B-tytöt tekivät lentopallokauden pisimmän pelireissun Joensuuhun 24.-25.3. Välieräturnauksessa sijoista 21-37 pelasivat Joensuun Juju, KLP-86 (Kerimäki), VaLepa (Varkaus) ja SoTi.

Turnauksen ensimmäinen peli Varkautta vastaan oli tasaista vääntöä. Syötöillä tehtiin pisteitä hyvin molemmin puolin. 1. erä meni Varkaudelle 25-15. Toisessa erässä SoTi laittoi Varkauden ahtaalle, mutta Varkaus vei erän kuitenkin tiukan väännön jälkeen 26-24, joten peli päättyi 2-0.

Toinen peli järjestävää seuraa Jujua vastaan lähti kotijoukkueelta vahvasti. Tiikerit nousi rinnalle loppuvaiheessa. Se ei kuitenkaan riittänyt, vaan Juju vei erän 26-24. Toinen erä meni kotijoukkueelle 25-18, joten jälleen jäi käteen niukka tappio kovan väännön jälkeen.

Kolmas peli KLP -86 vastaan oli kaikista tasaisin. Tiikerit aloitti vahvasti ja vei 1. erän 25-19. Toinen erä näytti menevän Tiikereille, mutta Kerimäen tytöt tulivat ja veivät erän 26-24. Kolmannessa erässä tuli haparointia Tiikereille ja KLP vei pelin 2-1.

Tasaisten ja hyvätasoisten pelien jälkeen tuloksena oli kolme tappiota. Turnaus oli kuitenkin hyvätasoinen, joten viimeisiin finaalipeleihin toukokuun alkuun voi lähteä hyvillä mielin. Siellä SoTin B-tytöt pelaavat valtakunnan sijoista 29-37. Joukkueita sarjassa on ollut yhteensä 85.

Mukana Joensuun peleissä olivat Emmi ja Veera Salo, Senja Aho, Roosa Latva-Laturi, Heli Vihikangas, Anja Keisanen, Emma Degerlund ja Iidamaria Yli-Sikkilä. Mukana joukkueessa ovat kaudella pelanneet myös Aino Kriikkula ja Venla Välilehto.

Pitkää pelireissua tukivat Siivouspalvelu Seija Ky, Huolto Mäki Oy ja Järvi-Pohjanmaan Terapiapolku Oy.

C-tytöissä Soinin Tiikerien tytöt pelaavat 22.4. Seinäjoella kauden viimeisessä turnauksessa sijoista 45-56. Kuortaneen KuLePan C-tytöt pelaavat sm-finaaleissa Kuortaneella 22.-23.4 sijoista 1-16.
C-tyttöjen sarjassa joukkueita on yhteensä 132.