-9.1 C
Alajärvi
lauantai 20.4.2024

Kuortane-Kyky päättyi Kuortaneen voittoon

Kyky-Betset matkasi Kuortaneelle valmennuskeskuksen porukkaa vastaan. Ottelun ensimmäinen erä lähti käyntiin takkuillen Kuortaneen siirtyessä jo 7-1 johtoon.

Hannu Kalliojärvi reagoi aikalisällä, joka ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Kyky heräsi pelaamaan mutta ei saanut kurottua erää tasoihin.

Kuortane voitti erän ansaitusti kurinalaisen hyökkäys- ja syöttöpelaamisen turvin. Ensimmäinen erä päättyi Kuortaneen voittoon 25-17.

2.erään Kyky yritti lähteä rähinällä liikkeelle mutta Kuortaneen varma peruspelaaminen tuotti pisteitä. Kuortane pelasi hyvin ja ansaitsi myös toisen erän voiton. 2.erä kirjattiin pistein 25-17 Kuortaneelle.

3.erä oli tasaista pelaamista. Kykyllä oli pieni paine päällä mutta se ei kestänyt loppuun asti. Muutama harmittava virhe sattui Kykyn pelaajille ja ottelu karkasi Kuortaneelle. Kuortane voitti siis ansaitusti 3-0.

Hannu Kalliojärvi kommentoi seuraavasti. – Valmistautuminen otteluun ei ollut riittävällä tasolla. Pelaajien täytyy olla myös henkisesti valmiita pelaamaan.

– Onneksi huomenna on uusi mahdollisuus kotisalissa, kun Nurmo saapuu vieraaksi. Täytyy muistaa, että Kuortaneen pojat harjoittelevat ammattimaisesti kahdesti päivässä.

Ottelun paras pistemies oli Haralds Regza 13 pisteellä.