0.2 C
perjantai 29.3.2024

Kyky-Betset taipui

Kyky-Betset taipui suoraan 3-0 (25-18, 25-20, 25-18) sarjajohtaja Maaningan Mahdin kotisalissa.

Kyky aloitti vahvasti mutta alun jälkeen joukkueelle tuli synkempi hetki, jota Mahti rokotti armottomasti. Mahti repäisi Kykyn virheiden avittamana 14-5 johtoon, josta Kyky ei enää pystynyt nousemaan.

2. erässä Mahti meni menojaan hyvän hyökkäys- ja syöttöpelaamisen turvin eikä Kykyn syöttö- hyökkäyspelaaminen ollut riittävällä tasolla. Ajoittain nähtiin väläyksiä loistavista suorituksista mutta perään saattoi tulla lukuisia virheitä.

3.erään Kyky vaihtoi hieman kuusikkoa tuloksetta, yritys oli parempaa mutta rutinoitunutta Mahtia vastaan se ei riittänyt.

Ottelun parhaana palkittiin passari Jussi Mäkinen. Hannu Kalliojärvi kommentoi pelistä. – Nyt on kohdattu sarjan kovimmat joukkueet joilta ei valitettavasti pisteitä kertynyt. Joukkueen yhteispeli ei ole vielä hitsautunut yhteen mutta täytyy olla kärsivällinen. Nyt tarvitaan pelaajilta tasonnostoa.