-5.9 C
perjantai 19.4.2024

Kyky taipui Tampereella

Kyky-Betset matkasi vapaan viikonlopun jälkeen Tampereelle Aitolahden Riennon vieraaksi.

Tasaiseksi ennakoitu ottelu olikin tasainen, sillä ottelussa pelattiin täydet 5.erää. Ottelu päättyi Kyky-Betsetin harmiksi 3-2 kotijoukkueelle (23-25, 25-23, 26-24, 21-25, 15-8).

Kyky-Betsetin peli ailahteli paljon pelin sisällä. 3.erässä Kykyllä oli mahdollisuus siirtyä 1-2 johtoon ottelussa nimittäin Kyky johti jo 16-22 mutta ei onnistunut katkaisemaan erää. 3.erän loppuun sattui usealle pelaajalle lukuisia virheitä. Tasaisuus joukkueen pelaamisesta puuttui.

4.erässä hakkuri Tuomas Sillanpää piti Kykyn mukana voittotaistelussa ja hyökkäsi käytännössä yksin 4.erän Kykylle. 5.erä alkoi heikosti, Aitolahti siirtyi jo 6-0 johtoon.

Tätä etumatkaa Kyky ei enää saanut lyhyessä erässä kiinni. Kykyn parhaana palkittiin passari Jussi Mäkinen. Valmentaja Hannu Kalliojärvi kommentoi ottelua. – Lohdukas piste meille mutta näin tämä pelaaminen on raskasta.

– Koko joukkue ei ole täysillä mukana. Olihan meillä tänään myös vähän siipirikkoinen joukkue. Myös nuori Miko Kostamo teki kunnon debyytin 1-sarjassa liberon tontilla.