1.5 C
perjantai 29.3.2024

Kyky-Betset jatkoi voittojen tiellä

Kyky-Betset jatkoi voittojen tiellä, kun Leki taipui kykylle 3-1 (26-24, 25-20, 15-25, 26-24).

Kykyn peli alkaa kauden loppupuolella loksahtelemaan raiteilleen, kun 1-sarjan 4.sijalla oleva Leki sai tuntea Kykyn nykykunnon. Ensimmäiset 2.erää Kyky oli erittäin aggressiivisella peli päällä.

Pitkän tauon jälkeen Kykyn peli hajosi heti erän alussa ja Leki karkasi isoon johtoon kokeneen Sauli Silpon johdolla. Kykyn syöttö helpottui ja Lekin pitkät hyökkääjät pääsivät hyökkäämään hyvistä paikoista 1 torjujaa vastaan, tulos oli sen mukainen.

4.erään Leki sai lentävän lähdön ja oli johdossa jo 3-7. Erän edetessä tunteet kuumenivat niin kuin yleensä Lekiä vastaan pelatessa ja huomautiksilta ei vältytty. Lekin keskitorjuja Sten Kruudalle näytettiin punaista korttia, kun asiaa oli verkon toisella puolella libero Henrik Huumarkankaalle.

Tämän episodin jälkeen Kyky nousi taistelemaan takaisin erän ja ottelun voitosta. Kyky olikin peräti 24-22 johdossa mutta vielä ei oltu valmiita voittamaan. Hannu Kalliojärvi veti kuitenkin ässän hihasta, Mosse Kostamon.

Nuori kylmähermoinen yleispelaaja päätti 2.erän ässään niin kävi myös ottelupallossa 25-24. Ässä raakana kenttään ja Kykylle erittäin tärkeä voitto.

Hannu Kalliojärvi oli yhtä hymyä ottelun jälkeen. – Monet pelaajat pelasivat kauden parasta peliä ja kyllähän Mossen syötöt olivat jäätävän kovia virnuili Kalliojärvi.

Ottelun parhaana palkittiin hakkuri Tuomas Sillanpää. Hyvää taustatukea antoi Oskari Keskinen, joka raatoi kovasti kaikilla osa-alueilla.