0.2 C
perjantai 29.3.2024

Kyky-Betset aloitti pudotuspelit

Kyky-Betset aloitti kevään pudotuspelit Maaningan Mahtia vastaan tappiolla suoraan 0-3 (24-26, 12-25, 19-25).

Kyky aloitti ottelun vahvasti ja pelasi rohkeaa ja iloista peliä ensimmäisessä erässä. Kyky hallitsi syöttönurkkauksessa ja välillä Mahdin vastaanotto oli helisemässä.

Kyky johti erää jo 23-18, kunnes Mahti heräsi pelaamaan erä voitosta Ilari Sivosen syöttövuorolla. Kyky pääsi syöttämään vielä eräpalloa tilanteessa 24-23 mutta Mahti taisteli syöttövuoron itselleen. Tämän jälkeen Kykyltä pari harmittavaa hyökkäysvirhettä ja erä karkasi Mahdille.

2.erässä Kykyn miehet olivat vielä sekaisin edellisen erän lopun tapahtumista, että Mahti karkasi heti omille teilleen ja erä lukemat olivat tosi tylyt.

3.erässä Kyky yritti vielä taistella mutta Mahdin alussa repäisemä 5 pisteen kaula pysyi loppuun asti. Ja Mahdille ansaittu voitto.

Kykyn parhaana palkittiin hakkuri Tuomas Sillanpää. Puolivälieräsarja katkeaa huomenna sunnuntaina Maaningalla. Kykyn täytyy voittaa varsinainen peli 0-3, jonka jälkeen pelataan kultainen erä. Mahdille riittää 1 erävoitto jatkoon pääsyksi.