Arpainen kutsuu patikoimaan

Perinteinen Arpaisten patikka järjestetään jo 20. kertaa. Tällä kertaa retkipäivä on tuleva lauantai eli kuudes syyskuuta. Yhteistalo toimii keskuspaikkana. Retkelle lähtevien tulee ilmoittautua urheilukentän vieressä olevassa Yhteistalossa. Sieltä järjestetään yhteiskuljetukset kolmelle eri reittivaihtoehdolle.
Matkavaihtoehdot ovat 14 kilometriä Läskilammelta, 19 kilometriä Löytömäestä ja pisin matka, 28 kilometriä kulkee Arpaisten kauniiden harjujen kautta kohti Soinin kirkonkylää. Kaikkien reittien maalina on Soinin yhteistalo.
Retkeilyn hintaan kuuluu linja-autokuljetukset lähtöpaikalle, mehuhuolto, hernekeittoruokailu Kaihiharjulla, sauna ja uinti Liikekeskuksen kuntotiloissa, palkintoarvonta, kunniakirja ja kaikille osallistujille lahjaksi erähenkinen, monikäyttöinen putkihuivi. Läskilammella ja lähtöpaikalla on myös kahviotuotteita myytävänä.
Retken järjestelyistä vastaavat Parviasen kyläyhdistys, Saurunseudun maa-ja kotitalousseura sekä Järvi-Pohjanmaan vapaa-aikatoimi.
Viime vuonna Arpaisten patikkaan osallistui hieno 230 osallistujan retkijoukko. Tänä vuonna tuo määrä on jälleen mahdollisuus rikkoa! Yksityishenkilöiden lisäksi kaveriporukat ja työpaikat voivat osallistua retkelle Tyky-hengen mukaan.

Rami Puro