SPV:n C2 pojat salibandyn SM-sarjaan!

Seinäjoen Peliveljien C2 (v.2000) pojat taistelivat itsensä viime viikonloppuna salibandyn kovatasoiseen junioreiden Sm-sarjaan.
Spv:n yhteistyö Sc Alajärven joukkueen kanssa antoi myös Alajärven ja Vimpelin nuorille säbätaitureille Joni Pollarille, Teemu Tuomelalle, Valtteri Hongolle ja Juhana Lapille mahdollisuuden testata taitojaan ikäluokan parhaimmistoa vastaan Spv:n riveissä.
Pojat kiittivät kunniasta ja olivat Imatran ja varsinkin Espoon turnauksessa maali-, piste- ja maalivahtipörssien kärjessä.
Ensimmäisessä Imatran turnauksessa Spv:n pojat kaatoivat SSV;tä lukuun ottamatta kaikki joukkueet. Espoon toisessa karsintaturnauksessa tulivat sitten puhtaat voitot FoSu:sta, Oilersista ja Loiskeesta ja samalla paikka Sm-sarjaan.
Siirrossa olleet Sc:n pojat ovat osa timantinkovaa Sc Alajärven 99-poikien joukkuetta, joka tavoittelee aluemestaruutta tulevalla kaudella, valmentajanaan Marko Pollari.