Laasalan metsästysseura päätti kiintiöistä

Laasalan metsästysseuran 50:s kesäkokous pidettiin Impivaaran kämpällä sunnuntaina. Kokouksen aluksi puheenjohtaja Kalevi Leppälä luovutti seuran omat viirit perustajajäsenille Martti Sauramäelle, Erkki Pajalalle ja Eero Ojalalle.
Paikalle saapunut runsaslukuinen jäsenistö sopi metsäkanalintujen saaliskiintiöksi yksi urosmetso ja kolme urosteertä. Riekko ja peltopyy on rauhoitettu kuten ennenkin, samoin metsähanhi. Metsäpyytä saa metsästää vapaasti.
Metsäkauriskiintiö on yksi jäsentä kohti (huom. ilmoitusvelvollisuus). Jäniskanta on harvinaisen huono, mutta kiintiötä ei kuitenkaan päätetty laittaa. Sen sijaan vieraskortteja jänikselle ei tällä metsästyskaudella myydä.
Vieraskortteja myydään teerenmetsästykseen 30 euroa päivä jäsenen kiintiöstä ja jäsenen vastuulla lunastus sihteeri Taina Mäkelältä p. 040 8267 973. Kortti on oltava maksettuna, mukana metsällä ja esitettävä kysyttäessä sekä muut luvat kunnossa.
Pienriistan rauhoitusalueet on jäsenille lähetetyn listan mukaan, johon lisäyksenä tila Alkula 5.30.
Majan seinältä löytyy kartta ja lista rauhoitusalueista. Laminoituja karttoja myydään 55 euroa kappale, sisältäen alv. Joulurauha on 24-25.12.2014.
Karhujohtajaksi valittiin Veli-Pekka Lammi, jolle karhumetsälle halukkaat voivat ilmoittautua p. 040 067 1448.
Koemaastoja koirakokeisiin myönnetään tarpeen mukaan. Pienpetopalkkioita maksettiin 170 euroa. Yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista ilmoitetaan Torstai-lehdessä, joka on ilmaisjakelulehti tai halutessasi voit lähettää sähköpostiosoitteesi: pasi.peltokangas@kenike.fi.
Suurpetohavainnoista seuran alueella tulee ilmoittaa Petri Hautamäelle p. 040 755 9833 ja Impivaaran kämpän varaukset/vuokraukset Taina Mäkelälle.
Muista pitää jäsenyytesi voimassa. Jos jäsenmaksu on suorittamatta kahdelta vuodelta, on jäsenyyttä haettava uudelleen kirjallisena ja suorittamatta olevat jäsenmaksut maksettava(maanomistajajäsenten maksettava vain jäsenmaksut, jolloin jäsenyys alkaa uudelleen).
Merkkiammunnat sunnuntaisin klo 13-14.30 7.9. saakka.
Hirviammunnan joukkuekisa on lauantaina 27.9. kello 12, ilmoittautuminen 20.9. mennessä (3 hengen joukkue), palkintona vasan pankkilupa.
Hirvikokous pidetään lauantaina 27.9. kello 8, samalla pidetään talkoot.