Investointien aikaansaamiseksi katse on suunnattava yksityisiin yrityksiin

Alajärvellä järjestetty ElinkeinoFoorumi kokosi tuvan täydeltä väkeä kuulemaan tasokkaita alustuspuheenvuoroja ja etsimään yhteistä innostusta ja näkemystä Järviseudun kehittämistarpeista ja mahdollisuuksista.
Alustusten yhteinen viesti oli, että kaiken lähtökohta ovat yksityiset yritykset ja niissä toimivat paikalliset, tutut yrittäjät. Ulkopuolelta tulevaa vetoapua on nykymaailmassa turha jäädä odottelemaan.
– Investointien ja kehityksen aikaansaamiseksi katse on suunnattava yksityisiin yrityksiin, totesi juhlapuhuja, maamme entinen pääministeri ja Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Matti Vanhanen. – Paikalliset, kotiseutuun sitoutuneet yritykset, joilla on kasvolliset yrittäjät, tekevät investointipäätökset alueelle.
– Paikallinen väki myös ratkaisee sen, millainen henki ja innostus alueelle on aikaansaatavissa.
Lisää Seminaarin annista on luettavissa torstain 11.9. lehdestä!

Tuula Jokiaho