Perhon elojuhlat lauantaina

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän ammattiopisto ja aikuiskoulutus järjestävät perinteiset Elojuhlat Perhon toimipaikassa tulevana lauantaina 13.9. kello 10-14. Tämän vuoden juhlien teemana on Maaseudun nuoret.
Päivän aikana järjestetään monipuolista ohjelmaa. Kello 10-12 on lehmänlantabingon ruutuarvat myynnissä, kello 10.30 on opiskelijoiden hevosesitys, kello 11 keppiheppakisa, kello 11–12 saappaanheittokisa, 11.45 Taina Sarvikkaan kouluratsastusesitys, kello 12–13 talutusratsastusta ja bussikärryajelua ja kello 12.15 paikalla ovat kansanedustajat Reijo Hongisto (PS) ja Mika Lintilä (Kesk.).
Tallilla, maneesilla, riistateurastamolla, metallin tuotantokoululla, navetalla sekä konemuseolla on päivän aikana avoimet ovet.
Paikalla on kone- ja traktoriesittelijöitä, sekä Maaseutunuorten tuunaama Kesäkissa-traktori. Lisäksi tapahtumassa on karhunlihamyyntiä ja muuta suoramyyntiä sekä mahdollisuus tutustua ampumasimulaattoriin.
Myös opintolinjat esittäytyvät päivän aikana. Lounasta on tarjolla kello 10.45–14 välisenä aikana kymmenen euron hintaan ruokalassa.