Muodin Top-Pisteen Matleena Saukko toivoo asiakkaiden saapuvan liikkeeseen perjantaina, jolloin juhlitaan paitsi yrityksen synttäreitä, myös esitellään Ze-Ze mallistoa mallistoedustaja Sini Mattilan toimesta.

Muodin Top-Pisteessä Ze-Ze malliston pr-päivät

Muodin Top-Pisteessä vietetään tulevana perjantaina 19. syyskuuta todellista muodin juhlapäivää, kun paikalle saapuu Ze-Ze -vaatemerkin mallistoedustaja Sini Mattila antamaan vinkkejään asiakkaiden vaatevalintoihin ja esittelemään syksyn mallistoa.
Kauppias Matleena Saukko kertoo, että Ze-Ze -mallisto kuuluu liikkeen päämerkkeihin. Vaatteet ovat tanskalaisia ja niillä on suomalainen maahantuoja jonka edustaja Alajärvelle saapuva Sini on.
– Sini on vaatealan rautainen ammattilainen, itsekin vaatesuunnittelija ja osaa kertoa asiakkaille monipuolisesti vinkkejä pukeutumiseen.
Matleena kertoo, että syksyn valikoimat ovat nyt parhaimmillaan ja Ze-Ze tuotemerkiltä löytyy persoonallisia ja erilaisia asuja niin nuorille kuin aikuisillekin naisille. – Ze-Ze -mallisto on aina hyvin suosittu ja esimerkkinä voin mainita tuotesarjan mustat super-stretch -housut, jotka ovat olleet mallistossa jo kauan.
– Niitä on vuosien varrella myyty meiltäkin tuhansia, sillä ne ovat hyvin monikäyttöiset ja toimivat erityisen hyvin tunika -muodin kanssa.
Syksyn väreistä Matleena sanoo, että nyt hehkuu oranssi eri sävyissään, erilaiset harmaan sävyt sekä punainen roosasta aina aniliinin punaiseen saakka, joukossa on myös ripaus hehkuvaa punaista ja jonkin verran vihreää.
Syksyn väreistä suosikiksi on kuitenkin noussut sininen eri sävyineen ja pitkästä aikaa muodissa on myös tumma sininen, joka onkin mahtava väri ja sopii monelle suomalaiselle iholle.
Yhdessä Ze-Ze pr-päivän kanssa Muodin Top-pisteessä vietetään myös liikkeen 13,5 -vuotispäivää. Matleena nauraa, että luku on vähän hassu, mutta johtuu siitä että synttärijuhlat jäivät keväällä juhlimatta. – Sairastuin viime vuoden lopulla keuhkoveritulppaan, minkä seurauksena olin pitkään hyvin heikossa kunnossa. Nyt kun vointi on taas mitä parhain, on samalla hyvä juhlia liikettäkin!
Perjantain tapahtumassa on luvassa paitsi ajankohtaisia muotivinkkejä ja -oivalluksia, myös monia hyviä tarjouksia.
Paitsi tapahtumapäivänä, Matleenalta saa aina muulloinkin vinkit siihen, mikä väri tai vaate asiakkaalle sopii. – Teen myös henkilökohtaisia tyylianalyyseja, joissa huomioidaan henkilön vartalotyyppi sekä värit ja katsotaan ehdotuksia asuiksi ja asusteiksi. Ajan varaamalla analyysi voidaan tehdä koska tahansa.
Lisäksi Matleena tekee tarvittaessa vierailun asiakkaan kotiin, jossa edellä mainitun lisäksi käydään läpi vaatekaapin sisältö, kooten olemassa olevista asuista peruspuvusto ja kootaan toimiovat kokonaisuudet.

Tuula Jokiaho