Nollaseiskat pääsivät nostamaan ”pyttyä”. Vas. Julius Rintala, Jonatan Seppälä, Lauri Rintala, Samuel Särkijärvi, Elias Hautamäki, Oskari Ala-Häivälä, Nooa Niukkanen ja Eevertti Kantanen. MV Olivia Niukkanen. Kuvasta puuttuu Elias Kytölä.

JPK:n junnuilla vilkas kiekkoviikonvaihde

JPK-04-05 osallistui kahdella joukkueella CCM Talent kutsuturnauksiin, joista toinen AAA+ -taso pelattiin Kuortaneella ja AA-taso Alavudella. Lisäksi JPK-07 kiekkoili Kalajoella JHT:n syysturnauksessa.
Kuortaneen turnauksessa JPK:n lisäksi mukana olivat Leki (Lempäälä), TPS (Turku), S-kiekko (Seinäjoki), Salamat (Kirkkonummi), Sport (Vaasa), Hermes (Kokkola), KieHa (Ähtäri). JPK voitti kolmen pelipäivän aikana S-kiekon, Sportin, Hermeksen ja Kiehan. Leki, TPS ja Salamat veivät tällä kertaa voiton.
Lopputuloksissa Lekin ja TPS:n jälkeen tasapisteissä olivat S-kiekko, Salamat ja JPK, joka jäi näistä kolmesta huonoimmalla maalierolla viidenneksi. Valmentaja Marko Kantanen oli tyytyväinen viikonloppuun. – Ennen kauden alkua mietimme, pysymmekö perässä ”kolmen A:n” peleissä. Nyt pojat ovat kahdessa turnauksessa osoittaneet, että he eivät vain pysy perässä vaan voittavat näitä pelejä. Tämän porukan kanssa on hienoa tehdä töitä, niin tunteella he elävät kiekkoilua.
Alavudella pelasivat K-laser 1 ja 2 (Oulunsalo), S-kiekko Sininen ja Valkoinen, Salamat, JyKi (Jyväskylä), K-Vantaa ja Tappara (Tampere). JPK-04-05 –joukkue pelasi tasaisia vääntöjä, mutta ei onnistunut kääntämään otteluja voitokseen. Valmentaja Toni Hannila kertoi runsaiden jäähyminuuttien sekoittaneen JPK:n pelejä, tiukat ottelut kääntyivät vastustajille ylivoimamaaleilla.
JPK-04-05 aloittaa E2-sarjapelit kahdella joukkueella tulevana lauantaina, jolloin vieraaksi saapuu Vaasan Sport. Pelit alkavat kello 13 ja 14.30 Järviseudun jäähallissa.
JPK:n pienimmät, nollaseiskat, pelasivat Kalajoella hienon turnauksen sijoittumalla Kiekko-Oulun jälkeen toiseksi. JPK hävisi turnauksessa vain yhden ottelun juuri Kiekko-Oulua vastaan. Muut joukkueet olivat JHT Sininen ja Valkoinen (Kalajoki), Huskit (Haapavesi) ja IPK (Iisalmi). JPK-07 osallistui F06-sarjaan, mutta erottui silti edukseen esimerkiksi kovalla luisteluvauhdillaan.
Joukkueen valmentajat Sami Seppälä ja Jere Rintala olivatkin syystä tyytyväisiä. – Hieno kauden avaus, 22 tehtyä maalia ja kuusi päästettyä kertovat, että kaikki osa-alueet pelissä toimivat. Tästä on hyvä jatkaa Kuortaneen turnaukseen. Nollaseiskojen ja nollakutosten joukkueenjohtajana toimii Juha Särkijärvi.