Jamilta tuleva hieho "Kaunis" merkkaa voittoruudun kello 14 lauantaina.

Lehmänpaskan H-hetki lauantaina!

Lehmänpaska-arvaus huipentuu tulevana lauantaina, kun Jamilta tuleva hieho ”Kaunis” merkkaa voittoruudun kello 14 ja onnelliset voittajat selviävät. Omia voittomahdollisuuksiaan ehtii toki vielä parantamaan, sillä arvauksia on myynnissä kaupoissa torstaihin asti.
Kitrolle kannattaa kuitenkin suunnata jo puolilta päivin, sillä kello 12 kohtaavat haasteottelussa Ankkurien Superpesismiehistö ja Ankkurien naisten 1-sarjan lentopallojoukkue. Pesismiehet tasoittavat voimasuhteita lyömällä väärältä puolelta ja heittämällä väärällä kädellä. Mielenkiintoinen ottelu on siis luvassa.
Otteluun myydään pääsylippuina arvauksia ja yhdellä arvauksella ottelua pääsee seuraamaan kaksi henkilöä. Kioski on toiminnassa ja todennäköisyyksiään ehtii nostamaan vielä paikan päälläkin. Lisäksi huutokaupassa myynnissä Finnlamellin hirrenpätkiä.
Jos ei millään pääse paikan päälle, haasteottelua ja arvaustilaisuutta voi seurata Ankkuriradiosta. Tällä kertaa oikein kuvan kanssa. Livestreamia on tarjolla Ankkuripesis-sivuston kautta ja yhteydet tarjoaa Japo Tekniset Alajärvi.