Paistopisteellä vahvistuva Siwa Lappajärvi avataan uudistettuna

Siwa Lappajärvi on ollut remontin vuoksi suljettuna 14.9. lähtien. Remontoitu kauppa avataan jälleen torstaina 25.9. kello 10.
Raikkaassa täysuudistuksessa kauppa on päivitetty Siwan uuden, aiempaa tuoreemman ja ruokaisamman konseptin mukaiseksi. Yli 350-neliöinen Siwa kuuluu kokonsa puolesta Suomen suurimpiin Siwoihin ja sen kyljessä sijaitsee Alko.
– Lappajärven Siwa on vahva kesäkauppa ja todellinen ruokakauppa isolla r-kirjaimella: kaupassa asioi poikkeuksellisen paljon ruokaostajia. Nyt kauppa vahvistuu remontissa entistäkin ruokaisammaksi.
– Entistä tuoreemman tuotevalikoiman ohella kaupan muita vahvuuksia ovat asiakkaille tutuksi tullut mukava henkilökunta sekä pitkät aukioloajat, jotka säilyvät ennallaan myös remontin jälkeen, aluemyyntipäällikkö Mari Pelttari kertoo.
Siwa saa remontissa oman paistopisteensä, ja tuoretuotteiden osuus tuotevalikoimasta kasvaa lähes 50 prosenttiin. Kaupan kalustus on remontissa uusittu täysin, ja uusi palvelukassa sujuvoittaa lähikaupan valikoimiin kuuluvien monipuolisten lähipalveluiden, kuten Matkahuollon pakettipalvelun ja kauppaan uutena tulevan Veikkauksen toimintaa.
– Paistopisteen myötä lappajärveläiset saavat jatkossa myös viikonloppuisin tuoretta leipää ja ”kahvinisua”, kuten täällä meillä sanotaan, aluemyyntipäällikkö Mari Pelttari jatkaa.

Osa Lähikaupan investointiohjelmaa

Lappajärven Siwan täysuudistus on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa panostetaan voimakkaasti olemassa olevan kauppaverkon remontteihin ja uusien kauppojen perustamiseen.
Vuonna 2014 Suomen Lähikauppa modernisoi noin sata liikettä ja avaa yli 20 uutta. Investoinneilla parannetaan Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla – yleensä paikallisilla – urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.
– Investointiohjelman avulla olemme iloksemme voineet parantaa Lähikaupan asiakaskokemusta, tehneet kaupoistamme aiempaa ruokaisampia ja työllistäneet näin taantuma-aikana suomalaisia Hangosta Inariin.
– Suomen Lähikauppa investoi ja pitää huolta asukkaista myös kaupunkien ulkopuolella. Taajamien elävyyden ja asukkaiden palveluiden turvaaminen ovat Suomen Lähikaupalle tärkeitä painopisteitä. Investointitahti jatkuu yhtä vahvana myös vuonna 2015, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen sanoo.