Hankkeen vetäjä Reino Rauhala toivoo, että paikalle saapuu väkeä koko Järviseudun alueelta.

Toisen romu on toisen aarre – Peräkonttikirppis houkuttelee väen Alajärvelle

Alajärven Yrittäjäjärjestön alaisuudessa toimivat Het sitte-hanke ja kaupan kehittämistyöryhmä tempaisevat lauantaina 4.10. järjestämällä mittavan peräkonttikirppis-tapahtuman Palotorilla.
Tapahtuma kestää kello 9-14 ja samalla myös keskustan liikkeet palvelevat erityistarjousten kera. Päivä on omiaan tekemään edullisia löytöjä, niin uutta kuin vanhaakin.
Myyntipaikkojen maksuton jako aloitetaan Palotorilta kello seitsemän. Tarvittaessa paikkoja jaetaan myös vieressä olevan Kalustepisteen parkkipaikalta.
Toiveena on, että koko keskusta saadaan täyttymään iloisesta markkinahengestä. Aamuseitsemästä yhdeksään saakka Kahvila Toivosta saa normaalihintaisen kahvin. Muuna kauppa-aikana on mahdollisuus nauttia kahvi ja pannari tarjoushintaan.
Palotorille on tulossa lämpöpiste, missä voi kylmän sään sattuessa käydä lämmittelemässä palelevia sormia ja hörppäämässä lämmintä mehua. Aurinkoinen sää on kuitenkin laitettu tilaukseen, joten toivotaan parasta!
Tapahtumassa on kaikki otettu huomioon vesipistettä ja wc-paikkoja myöten. Koko perhe voi lähteä tekemään kauppoja, sillä lapsillekin on järjestetty oheistoimintaa. Paikalla on pomppulinna, frisbeegolfia ja myös paloautoon pääsee tutustumaan.
Het Sitte-hankkeen vetäjänä toimiva Reino Rauhala kertoo, että hankkeen keskeisiä tavoitteita on ollut vahvistaa keskustan vetovoimaisuutta ja peräkonttikirppiksestä saadaan toivottavasti jokavuotinen, odotettu koko perheen tapahtuma.
Tapahtumaa ei markkinoida ainoastaan Alajärvellä, vaan myyjiä ja vierailijoita toivotaan koko Järviseudun alueelta.
– Nyt penkomaan omia varastoja ja ullakoita. Annetaan uusille ja vanhoille tavaroille uusi käyttötarkoitus ja lähdetään rohkeasti kokemaan peräkonttikirppiksen hieno ilmapiiri.
Ennakkoilmoittautuminen ja tiedustelut Reinolta soittamalla 044-5576546 tai sähköpostilla: reino.rauhala@japo.fi.
Roosa Linnanmäki