Opettaja Lasse Mansikka-aho tiedusteli oppilailta, miten moni on kynyt Jyskeen jääkiekkopelissä viime talvena? Henri Ojala ja Marko Kaukola saivat nähdä, että todella moni – oppilaille jaetut kausikortit siis tulevat käyttöön!

Jyske tarjoaa Taimelan koululaisille maksuttomat kotipelit ja luistelukoulun

Lehtimäen Jyskeen jääkiekkoilijat tarjoavat jo kolmatta talvea perättäin kaikille Taimelan koulun oppilaille maksuttomat sisäänpääsyt Jyskeen kotipeleihin.
Kausikortit kaikille 140 koululaiselle jakoi torstaiaamuna Jyskeen puolesta Marko Kaukola ja Henri Ojala, jotka kertovat kauden starttaavan kotiottelulla lauantaina 4. päivä lokakuuta kello 17 Alavuden jäähallissa. Vastaan luistelee Karstulan Kiva.
Jyskeen kotihallina toimii Alavus myös alkavalla kaudella, koska lämmin halli on mukava niin yleisölle kuin pelaajillekin. Jyskeen pelejä onkin hemmoteltu innokkaalla kotiyleisön kannustuksella, mutta Marko ja Henri vinkkaavat, että katsomoon mahtuu väkeä vieläkin enemmän….
Jyske lähtee kolmosdivarin Keskimaan lohkoon osin uusiutuneella joukkueella, mutta runko on pysynyt samana. Myös Ari Mannio jatkaa Jyskeen edustusjoukkueen riveissä.
Viime vuonna Jyske voitti alkusarjan, vaikka sen ihmeempiä tavoitteita ei ollut. Tavoitteena alkavallekin kaudelle on pelata hyvää ja siistiä peliä niin, että yleisö viihtyy katsomossa ja pelaajat kaukalossa!

Lustelukouluun säiden salliessa

Marko ja Henri käynnistävät Jyskeen luistelukoulun jälleen heti, kun pakkaset saapuvat ja koulun kaukalo on saatu jäädytettyä. Myös luistelukoulu on täysin maksuton kaikille lapsille.
Luistelukoulua tullaan pitämään tiistaisin kello 18-19 ja se on suunnattu ala-asteikäisille. Luistelukopissa opitaan luistelua ja kiekonkäsittelyä sekä leikitään.
Mukaan ovat tervetulleita niin tytöt kuin pojatkin ja yleensä tyttöjä onkin toiminnassa ollut ehkä jopa poikia enemmän!
Uutta on se, että tänä talvena luistelukoulussa opitaan myös mailan ja kiekon käyttöä. Mailojen kanssa ollaan aina tunnin lopussa vähän aikaa. Jos lapsella on oma maila, se kannattaa ottaa mukaan, mutta Jyske hankkii kiekot ja lainamailoja tarvitseville.
Pakollinen varuste luistelukouluun tulevalle onkin vain kypärä, jossa on nimi otsassa.
Mukaan ovat kaikki tervetulleita, mutta jos lapsi ei vielä pysy itse Opettaja Lasse Mansikka-aho tiedusteli oppilailta, miten moni on kynyt Jyskeen jääkiekkopelissä viime talvena? Henri Ojala ja Marko Kaukola saivat nähdä, että todella moni – oppilaille jaetut kausikortit siis tulevat käyttöön!pystyssä luistimilla, niin vanhemman pitää olla aluksi mukana jäällä auttamassa alkuun vetäjien vähäisyyden takia.
Tuula Jokiaho