Lappajärven Helluntaiseurakunnassa vieraili syyskuussa Karjalan Helluntaiunionin piispa Fjodor Akimenko, tulkkina Irma Soitu sekä laulaja-evankelista Artur Soitu.

Lappajärvellä vieraita Petroskoista

Lappajärven Helluntaiseurakunnassa vieraili syyskuussa Karjalan Helluntaiunionin piispa Fjodor Akimenko, tulkkina Irma Soitu sekä laulaja-evankelista Artur Soitu.
Artur ja Irma Soitu ovat yhteistyössä Järviseudun helluntaiseurakuntien kanssa Pudosin kaupungissa tehtävässä työssä, viime keväänä tehtiin uudet kymmenen vuotta voimassa olevat yhteistyösopimukset Karjalan helluntaiunionin kanssa.
Mukana ovat Alajärven, Lappajärven ja Soinin helluntaiseurakunnat. Näitten seurakuntien jäsenillä on mahdollisuus saada uskonnollisen työn vuosiviisumi Venäjälle. Työssä on mukana myös Kyyjärven helluntaiseurakunta.