Ylärivi vas. Jesse Kotipelto, Samuel Särkijärvi, Oskari Ala-Häivälä. Kesk. vas. Sofia Kari, Oskari Halla-aho, Toivo Joensuu, Mikko Matintupa. Alh. vas. Elias Hautamäki, Samuel Langhed, Juuso Mäntyniemi. MV Olivia Niukkanen.

JPK:lla kolmen mitalin viikonvaihde

Vilkas kiekkoviikonloppu toi JPK:n -07, -06 ja -05 -joukkueille mukavasti menestystä Lapualla ja Kuortaneella pelatuissa turnauksissa.
Kuortaneella jatkettiin nuorempien ikäluokkien osalta CCM Mini-Talent –turnausta. JPK-06 aloitti pelit perjantaina. Alkusarjassa kaatuivat S-kiekko, Blues Sininen ja Kärpät. Tappiot tulivat Ilvekselle ja välierässä Blues Valkoiselle.
Pronssiottelussa Kauhavan Hela-Kiekko pisti JPK:n lujille ja tasatilanteessa mentiin voittomaalikisaan. Kun JPK:n kaikki laukojat heittivät kiekon maaliin ja molemmissa joukkueissa läpi turnauksen hienosti urakoinut Olivia Niukkanen torjui Hekin yritykset, oli turnauspronssi JPK:n.
– Onnistuttiin tasaiset väännöt kääntämään eduksemme eli taistelumoraalia löytyi ja sehän se on kaikkien JPK:n junnujoukkueiden tavaramerkki, valmentaja Juha Matintupa kertoi tyytyväisenä.
JPK-07 hyppäsi Kuortaneella kaukaloon lauantaina. Alkusarjassa JPK vei voiton Ässistä, JYPistä ja Bluesista. Tappio tuli HC Nokia Mustalle. Jatkosarjan jälkeen JPK päätyi pronssiotteluun, jossa vastaan tuli uudestaan HC Nokia Musta. Nokialaiset aloittivat taas vahvasti ja menivät jo 2-0 johtoon. JPK tuli kuitenkin tasoihin. Voitto näytti silti karkaavan, sillä HC Nokia onnistui venymään taas kahden maalin johtoon. Tästäkään ei JPK:n leirissä lannistuttu vaan peli laitettiin uudestaan tasoihin ja päädyttiin voittomaalikisaan. Siinä JPK oli parempi ja näin myös nollaseiskat saivat pronssimitalit kaulaansa. Valmentajat Sami Seppälä ja Jere Rintala kehuivat joukkueensa taistelumieltä. –Kun kaksi kertaa tullaan kahden maalin takaa peliin mukaan, on asenne kohdallaan, totesi Seppälä. Kolmas sija näin kovatasoisessa turnauksessa on hieno saavutus joukkueelle, jossa on monta -08 –pelaajaa, myhäili Rintala.
Osa JPK-05 –joukkueesta kiekkoili Lapualla Virkiä-turnauksessa ja testasi Virkiän, APV:n, HeKin, S-kiekon ja Kiekko-Oulun syyskunnon. JPK voitti kaikki alkusarjan ottelut selvästi ja päätyi finaaliin Kiekko-Oulua vastaan.
Tasaisessa ottelussa oululaiset olivat 4-3 parempia, joten kotiin tuomisina oli hopeamitalit. Valmentaja Toni Hannila piti joukkueen puolustuspeliä vahvana. – Alkusarjan peleissä vastustajaa ei juuri JPK:n maalilla näkynyt. Kovasta viime minuuttien painostuksesta huolimatta tasoitusta ei finaalissa tällä kertaa saatu.