Nordea Leijona kiekkokoulu alkaa Alajärvellä!

Järviseudun jäähallilla on käynyt kuhina jo useamman viikon, mutta nyt jäälle pääsevät uudet kiekkoilijan alut, kun JPK:n järjestämä kiekkokoulu alkaa 7.10. Kalenteriin kannattaa merkata myös 11.10, joka on tyttöjen oma Girls Hockey Day.
JPK:n Nordea Leijona kiekko- ja luistelukoulu alkaa tiistaina 7. lokakuuta kello 16.30. Kiekko- ja luistelukoulu tarjoaa kaksi kertaa viikossa pääsyn jäälle luistelemaan, leikkimään ja pelaamaan koulutettujen ohjaajien opastamana.
Kiekkokoulu on tarkoitettu alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille. Leijona-kiekkokoulun tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä.
Harjoitteet mukautetaan lapsen ikä- ja taitotasoa vastaaviksi, minkä ansiosta lapsi voi olla mukana Leijona-kiekko ja luistelukoulussa useamman vuoden ajan. – Viime vuosina lapsia on käynyt kiekko- ja luistelukoulussa noin 40-50 osallistujaa, kertoo nuorisovalmennuspäällikkö Ismo Siren.

Girls’ Hockey Day (GHD) on tyttöjen oma jääkiekkotapahtuma

Tytöt ympäri Suomen pääsevät kokeilemaan jääkiekkoa harrastuksena Jääkiekkoliiton jäsenseurojen järjestämien Girls’ Hockey Day – tapahtumien myötä.
”GHD” on kaiken ikäisille tytöille tarkoitettu tyttökiekkotapahtuma, jossa esitellään jääkiekon perustaitoja positiivisella ja hauskalla tavalla turvallisessa ympäristössä. Tapahtuma opettaa reilua peliä, urheilullisuutta, joukkuepeliä ja positiivisen asenteen tärkeyttä tarjoten samalla tietoa harjoitusmahdollisuuksista JPK:ssa.
Tapahtuma järjestetään Järviseudun jäähallissa lauantaina 11.10. kello 15-16.
Mukaan tyttökiekkotapahtumaan tarvitset seuraavat välineet: luistimet (myös taitoluistimet käyvät), kypärä (pyöräilykypäräkin käy alkuun), maila (mailan pituuden yleismitta: luistimet jalassa leukaan saakka), hanskat (toppahanskatkin käyvät) ja juomapullo. Myös täydessä pelivarustuksessa voi tulla.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Nuorisovalmennuspäällikkö Siren Ismo, 044-2819080, ispi80@hotmail.com.