Mäntytuuli, Helmikartano ja Attendo tehostetun palveluasumisen tuottajiksi

Tehostetun palveluasumisen sopimukset päättyvät Alajärvellä tämän vuoden lopussa. Tarjousten perusteella tehtävän uuden sopimuskauden on suunniteltu alkavan 1.1.2015 ja sopimuskausi on kolmen vuoden mittainen.
Mukaan tarjousvertailuun hyväksyttiin Alajärven Seudun Vanhustenpalveluyhdistys ry, Attendo Oy, Helmikartano Oy, Hoivakoti Mäntytuuli Oy, Pienkoti Kultalanka Oy ja Suneva Ky / Villa Rantakaisla.
Hankinnan valintaperusteena on halvin hinta euroa/päivä/asukas.. Tarjouskilpailussa vertaillut tarjoukset sijoittuivat paremmuusjärjestyksessä seuraavasti: Hoivakoti Mäntytuuli Oy 70 euroa, Helmikartano Oy 79,90, Attendo Oy 99,75, Suneva Ky/Villa Rantakaisla 105, Alajärven Seudun Vanhustenpalveluyhdistys ry 107,50 ja Pienkoti Kultalanka Oy 125 euroa.
Perusturvalautakunta päätti valita puitejärjestelyyn ne kolme palveluntuottajaa, joiden tarjoamien tehostetun palveluasumisen paikkojen yhteenlaskettu määrä riittää kattamaan hankintayksikön sopimuskauden aikaiset tarpeet, eli Mäntytuuli Oy, Helmikartano Oy ja Attendo Oy.
Hankintasopimus syntyy vasta kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella.