Radalla vuorossa 12-vuotias Miikka Juuti.

Keilailusta kiinnostuneet lapset ja nuoret, syksyn keilakouluun mahtuu vielä!

Järviseudun Keilaajat Ry haluaa tehdä keilailuharrastusta tutuksi nuorille ja kannustaa kaikenikäisiä liittymään seuraan.

Aiempaa kokemusta keilailusta ei tarvita, nimittäin keilakoulussa annetaan yksilöllistä ohjausta ja lähdetään liikkeelle ihan alkeista. Kynnys aloittamiseen on tehty erittäin helpoksi myös taloudellisesti. Kertamaksu on vain 2 euroa, joka sisältää kaikki varusteet.

13-vuotias Tuukka Juuti ja hänen veljensä Miikka ovat mukana kerhossa toista vuottaan. Tuukka kertoo keilailun olevan todella mukavaa ajanvietettä ja että se ”oma juttu” on löytynyt tämän harrastuksen parista.

Kesän aikana on hallilla tullut käytyä muutamia kertoja perheen kanssa sillä aikaa kun kerho on ollut tauolla. Tuukka sanoo oppineensa todella paljon tekniikkaa vuoden aikana ja kehuu opettajia.

Keilailusta saa helposti elämänikuisen harrastuksen, jossa kunto kohenee ja taidot karttuvat. Kerhossa keilaaminen tapahtuu aina mukavassa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Nykyinen kerho kokoontuu Alvariinissa maanantaisin kello 19, mutta uusien tulokkaiden myötä aloitetaan varmasti uusi ryhmä. Valmennusta antavat Tomi Hemminki, Jussi Keijonen ja Janne Lager. Toni Mariapori ja Mika Pannula ovat myös vahvasti mukana toiminnassa.

Lisätietoja voi kysellä Jannelta numerosta 0445668355. Ilmoittautua voi ottamalla yhteyttä Alvariiniin.
Roosa Linnanmäki