Jyske aloitti kauden tappiolla

Lehtimäen Jyskeen jääkiekkoilijoiden kauden avaus oli lauantaina kotiottelu Alavudella Karstulan Kivaa vastaan.

Ensimmäinen erä oli Jyskeelle hyvä viimekaudella totuttuun heikkoon aloituserään verrattuna, ja siinä Jyske piti nuorat omissa hanskoissa.

Joukkueen talven ensimmäisen maalin kirjasi nimiinsä armeijassa viime talven lomaillut pakki Toni Leppäkangas ylivoimalla, ajassa 6:47. Erän lopuksi Ari Mannio teki vielä komean 2-0 maalin.

Toisessa erässä Jyskeen peli notkahti ja Kiva paransi tarkkuutta ja pääsi nousemaan tasoihin ennen pelin ja erän puoliväliä. Sen jälkeen Jyske sai pelata melkein jatkuvaa ylivoimaa.

Ajassa 32:49 Ville Pekkanen laittoi oppi-isän tavoin joukkueen tulokkaalle Markus Mikonpoika Mäntylälle syötön maalin takaa suoraan lapaan. Tästä Markus laukoi yläkulmaan ja kiekko kirjahyllyyn!

Jyskeen ylivoimat jatkuivat, mutta näitä ei pystytty yrityksistä huolimatta hyödyntämään ja ilmassa oli otteen herpaantumisen tuntua.

Viimeisen erän alku oli heikko, siinä Jyskeen otti vielä 2+2 jäähyn ja niin alkoi Kivalla onnistua. Neljässä minuutissa 3-2 johto on hukattu hyvin uudistuneen, isomman hyökkäysalueen sisälle päässeelle Kivalle 3-5.

Puolessa välin päätöserää kumpikin joukkue tekee maalin, joista Jyskeen maalin tekee Veli-Jukka Hattula. Lopuksi Kiva tekee vielä yhden ja näin peli päättyi 4-7.

Kausi jatkuu tästä vapaalla viikonlopulla ja sitten sunnuntaina 19.10. vieraspelillä Alajärven JPK:ta vastaan kello 17.