Takana vasemmalla Mikko Pajala, Jussi Turja, Arttu Nurminen,Tuomas Koivuranta,Nikita Kachalov, Mikael Penninkangas, Mikko Pyhältö, Mikko Kivimäki, Juha Huvila, Mika Ilomäki, Juuso Luoma-aho. Eturivi vas. Taneli Luoma, Marko Höri, Kyösti Viinamäki, Markus Pyhältö, Ari Särkijärvi, Manu Siirilä, Ismo Siren, Sami Seppälä, Markku Ojala. Kuvasta puuttuvat pelaajat: Jere Vainio, Joni Hakala, Mikko Linnanmäki, Juho Männistö, Juho Latvala, Santeri Luoma-aho. Kuvasta puuttuvat pelaajat: Jere Vainio, Joni Hakala, Mikko Linnanmäki, Juho Männistö, Juho Latvala ja Santeri Luoma-aho sekä päävalmentaja Jari Vainio ja huoltaja Jukka Koivuranta.

JPK:n edustusjoukkueen kausi käynnistyy kotiottelulla Jyskeen kanssa

JPK ry:n edustusjoukkue avaa jääkiekon sarjakautensa sunnuntaina 19.10. kello 17. Kauden ensimmäisessä kotiottelussa vastaan luistelee Lehtimäen Jyske.

JPK:n joukkue on vahvistunut viimekaudesta muutamalla pelaajalla. Ismo Siren ja Markku Ojala vahvistavat hyökkäystä ja Juha Huvila puolusta. Heillä kaikilla on kokemusta korkeammiltakin sarjatasoilta. Siren on tuttu jo viime kaudelta, jolloin hän pelasi pari peliä JPK:n paidassa, mutta nyt siis koko kauden sopimuksella.

– Kasassa on nyt sopivasti kokemusta ja nuoruutta, kertoo joukkueen päävalmentaja Jari Vainio.

Valmentajaryhmä kertoo myös, että tarkoituksena on pitkällä tähtäimellä luoda Järviseudulle kiekkokulttuuri, joka tarjoa järviseutulaisille nuorille pelaajille heistä itsestään koostuvan, riitävän korkealla sarjatasolla pelaavan edustusjoukkueen. Joukkue antaa mahdollisuuden kehittyä pelaajana, jatkaa eteenpäin tai jatkaa harrastamista omassa seurassa hyvällä tasolla.

JPK:n joukkueessa pelaa tällä hetkellä pelaajia Alajärveltä, Vimpelistä ja Soinista.

Joukkue on valmistautunut tulevaan sarjakauteen keväästä lähtien ja jäätreenit alkoivat elokuun lopussa. Joukkueen mukana on ollut myös -99 syntyneitä junioreita treenaamassa ja näin he ovat päässeet ottamaan tuntumaa aikuisten vauhtiin.

Tulevina vuosina onkin odotettavissa taitavia ja kovatasoisia pelaajia tästä ryhmästä . -99 joukkue pelaa tällä hetkellä ikäistensä Mestis -karsintasarjaa.
Edustusjoukkueen tavoitteena III divisioonassa on ylempi loppusarja, johon pääsee lohkon kaksi parasta. Ylempi loppusarja pelataan muiden lohkojen parhaiden kanssa, josta kaksi parasta pääsee kakkosen karsintoihin.

Edustusjoukkueella ei ole ollut toimintaa moneen vuoteen, mutta jäähallin mahdollistettua pelaaminen sarjassa, alettiin toimintaa herättelemään henkiin taas viime kaudella.

Yleisökin löysi jo ensimmäisellä kaudella hienosti jäähallille kannustamaan omiaan ja loivat peleihin tunnelman. Joukkue toivookin, että sama kannustus jatkuu ja että jo sarja-avauksessa paikalliskamppailun merkeissä rikottaisiin viimevuotinen yleisöennätys, 352 katsojaa.

Alkusarjan kotiottelut: Su 19.10. JPK – LeJy Lehtimäki klo 17, La 01.11. JPK – APV Alavus klo 17, La 29.11. JPK – ILW Saarijärvi klo 17 ja Su 07.12. JPK – Kiva Karstula klo 17.