Harsunkankaalla käytiin frisbeegolfin parikilpailu

Kyyjärvi DGP:llä heitettiin tänään kiekkoa koriin kahden hengen joukkueissa.

Harsunkankaalle sijaitsevalle kentälle oli saapunut runsas joukko heittäjiä. Pareja oli yhteensä 32 ja heitä tuli niin läheltä kuin kauempaakin.

Keväällä 2014 rakentunut rata sisältää kaikkiaan 18 väylää. Kukin väylä on eri pituinen ja sisältää erilaisia esteitä, kuten puita ja vaikeaa maastoa.

Kyyjärveläiset kilpailivat kauempaa tulleiden kisaajien kanssa kauden ensimmäisessä parikilpailussa Harsunkankaalla.

Tämänpäiväisen kilpailun avoimen sarjan voiton veivät saarijärveläiset Rauli ja V-P Savela tuloksella -9. Samalla tuloksella heittäneet Vesa Kilpi ja Aki Rantanen sijoittuivat toiseksi.

Sekapari-sarjassa voitto tuli kyyjärveläiselle pariskunnalle Reetta ja Janne Paanaselle huikealla tuloksella -3.

Paletti Sport osoitti tukevansa paikallista nuorten harrastustoimintaa ja antoi palkinnon nuorelle heittäjälle – Esko Kytölälle. Perusteluina oli henkilön toiminta lajin hengen mukaisesti muita tsempaten ja venyen loistaviin henkilökohtaisiin suorituksiin.

Kyyjärven kunnan liikuntatoimi sekä koko Keski-Suomen frisbeegolf seura Puska Puttaajat Ry järjestävät kilpailutoimintaa viikoittain läpi koko kesän. Liittymällä Frisbeegolf Kyyjärvi – Harsunkangas -ryhmään facebookissa pysyt perillä ajankohtaisista uutisista.