Kaksi SM -kultaa ja hopea Ankkureille

Porvoossa kilpailtiin 19- ja 22-vuotiaiden yleisurheilun Suomen mestaruuksista. Ankkurien urheilijat saavuttivat kilpailuissa kaksi SM kultamitalia ja yhden SM hopeamitalin.

Tämän kauden aikana seuran yleisurheilijat ovat saavuttaneet kaikkiaan 9 SM mitalia ja seuran SM pistepotti on ennätykselliset 50 pistettä.

MAINOS
Mikko Paavola voitti SM kultaa 22-vuotiaiden miesten seiväshypyssä.

Paavola lähellä 540:n ylitystä

Mikko Paavola voitti SM kultaa 22-vuotiaiden miesten seiväshypyssä 530:n ylityksellä.

Hän päätti kilpailun kolmeen yritykseen korkeudesta 540. Sibbo-Vargarnan Anton Kunnas oli toinen ylitettyään 510.

– Vaihdoin 540:een seipään, jolla en ole koskaan aikaisemmin hypännyt. Ne olivat kaikki hyviä yrityksiä. Vähän jäi harmittamaan, ettei mennyt yli.

– Olen kuitenkin kilpailuun ihan tyytyväinen. Samoin siihen, että olen pystynyt pitämään 530:n tason loppukesän kilpailuissa, Mikko kertoi.

– Se olisi auttanut, jos olisi ollut joku toinen mukana 540:n yrityksissä.

Antti Ihamäki puolestaan voitti M22 sarjan 5000m ajalla 14.57,46. Antti kertoi ennen kilpailua, että hän lähtee juoksemaan omaa ennätystään.

– Kunto ei ole enää yhtä hyvä mitä se oli Kalevan kisojen aikaan, tuumi Antti juoksun jälkeen. Kausi on kuitenkin ollut hyvä, sillä Antti saavutti kesän aikana kaikkiaan kolme SM mitalia. Nyt katseet siirretään pikku hiljaa uuteen kauteen.

Juhana Karjanlahti oli M19 sarjan moukarinheitossa SM hopealla heitettyään 64,25. Tulos syntyi heti ensimmäisellä heittokierroksella.

– Avausheitto oli ihan hyvä. Sen jälkeen ei kulkenut, sanoi Juhana vähän harmistuneena.

Oskari Leppäaho on M19 sarjan keihäänheitossa seitsemäs ennätystuloksellaan 59,25. SM kilpailu oli Oskarille vasta kesän toinen kilpailu pienten vammojen jälkeen.

Teemu Tuomela juoksi M19 100m:n alkuerässä ajan 11,59 ja selvisi välieriin. Välierässä aika oli 11,63. 200m:n alkuerässä Teemun aika oli 23,34.

MAINOS
Exit mobile version