Tule kumppanuuspöytään!

Evijärven kunta, Kauhavan kaupunki ja kuntayhtymä Kaksineuvoinen ovat järjestäneet kumppanuuspöydän kaksi kertaa. Pöydän ympärille on kutsuttu alueen asukkaita, yhdistyksiä, yrityksiä ja yhteisöjä – ja paikan päälle on saatukin mukaan kymmeniä toimijoita.

Epidemiarajoitteiden vuoksi kokoonnutaan tällä kertaa verkossa Teams-sovelluksen kautta keskiviikkona 27.1. kello 17. Ilmoittaudu sinäkin mukaan!

Mikä kumppanuuspöytä on?

Laaja-alainen hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen ja ongelmien ehkäisy eivät ratkea pelkästään julkisen vallan toimin tai markkinalähtöisesti.

Yhdistykset, järjestöt ja vapaaehtoiset kaikilla tasoilla ovat tärkeitä toimijoita. He tarjoavat neuvoja, toimintaa, virkistystä ja vertaistukea. Tällä on merkitystä meidän jokaisen arjessa.

Kumppanuuspöydässä toimijat kohtaavat, oppivat tuntemaan toisiaan ja suunnittelevat yhteistyötä. Kun asioita sovitaan yhdessä, päällekkäisyydet vähenevät ja toiminta tehostuu. Siitä on hyötyä kaikille.

Kumppanuuspöytä on myös kansalaisvaikuttamisen kanava, jolla asukkaiden ja muiden toimijoiden ääni saadaan kuuluviin päätöksenteossa. Sen vuoksi on toivottavaa, että myös luottamushenkilöt ja muut päätöksentekijät tuntevat asian omakseen ja tulevat mukaan kuulolle ja keskustelemaan.

Pöytä yhdistää aktiiviset kansalaiset ja synnyttää uusia ratkaisuja yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Kumppanuustyö hyödyttää jokaista. Se on #muavarten.

Mitä toiveita sinulla on?

Tule kumppanuuspöytään sanomaan toiveesi tai kertomaan oman yhdistyksesi palveluista. Etsitään yhteistyökuvioita ja kehitetään uusia toimintamalleja.

Kumppanuuspöydän järjestelyissä ovat mukana Järjestöt mukana muutoksessa -hanke, Leader Aisapari, Aijjoos-toiminta ja Järvilakeuden kansalaisopisto. Ilmoittautumisia ottaa vastaan Päivi Kultalahti puh. 0400 239 359, sähköposti paivi.kultalahti@aisapari.net.

Voit ilmoittautua myös lomakkeella, joka löytyy esimerkiksi kumppanuuspöydän facebook-tapahtumasta. Sieltä löytyy myös suora kokouslinkki. Teams-kokoukseen voi liittyä selaimesta, sovellusta ei pakko ladata omalle koneelle.

Kumppanuuspöytiä pidetään koko maakunnan laajuudelta, seuraavaksi helmikuussa Alajärvellä, Ähtärissä ja Kurikassa, maaliskuussa Kauhajoella ja Ilmajoella ja huhtikuussa Seinäjoella. Toiminnan tavoitteena on myös yhdyshenkilöverkoston kokoaminen ja järjestöneuvottelukunnan perustaminen.

Tule vaikuttamaan, nähdään verkossa keskiviikkona 27.1. kello 17!