Rajoitusten jälkeen Alajärven ja Lehtimäen sekä Vimpelin kirjasto aukaisivat ovensa tänään. Kirjastoauto ei sen sijaan lähde vielä liikkeelle.

Kirjastot jälleen auki pikaista asiointia varten

Rajoitusten jälkeen Alajärven ja Lehtimäen sekä Vimpelin kirjasto aukaisivat ovensa maanantaista 18.1. alkaen.

Omatoimikirjasto palvelee joka päivä kello 7-21. Kirjastoauto ei lähde vielä liikkeelle. Asiakkaiden suositellaan asioivan kirjastossa pikaisesti ja käyttävän mahdollisuuksien mukaan lainaus- ja palautusautomaattia sekä toimivan muutenkin itsenäisesti.

Henkilökunta ei varsinaisesti palvele asiakkaita, eli henkilökunnan ja asiakkaiden kontaktit pyritään pitämään minimissä. Kirjastojen palautusluukut ovat käytössä. Asiakkaiden toivotaan seuraavan kirjaston tiedotusta, tilanteet voivat muuttua nopeasti.

Kirjaston aineistoa voi varata verkkokirjastossa https://eepos.finna.fi/, sekä puhelimitse että sähköpostitse. Jos et tiedä mitä haluat varata, kirjaston henkilökunta mielellään suosittelee aineistoa ja koostaa sopivan ”lainapaketin” tai voit myös lainata kirjaston koostaman yllätyskassin.

Kirjasto toivoo asiakkaiden muistavan seuraavat seikat käydessään kirjastossa: Ota huomioon muut asiakkaat ja henkilökunta. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Asioi pikaisesti!

Muista myös hyvä käsihygienia, noudata turvavälejä ja kirjastossa annettuja ohjeita. Tule vain terveenä kirjastoon!