Yli 80-vuotiaiden rokotuksia kaavaillaan tällä hetkellä aloitettavaksi viikolla 7, eli jo 15.2. alkavalla viikolla.

Yli 80-vuotiaiden rokotukset pian käyntiin Kuusiolinna Terveydessä

Kuusiolinna Terveys noudattaa THL:n rokotusjärjestystä ja tarkkoja ajankohtia eri ryhmien rokotuksiin ei voida vielä antaa johtuen rokotteiden saatavuudesta.

Tällä hetkellä rokotetaan ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksiköiden asukkaita ja henkilökuntaa. Tämän jälkeen aloitetaan yli 80-vuotiaiden kuntalaisten rokotukset. Heille soitetaan henkilökohtaisesti ja annetaan rokotusaika.

Yli 80-vuotiaiden rokotuksia kaavaillaan tällä hetkellä aloitettavaksi viikolla 7, eli jo 15.2. alkavalla viikolla. Kotihoidon asiakkaiden rokotukset pyritään järjestämän kotihoidon henkilökunnan toimesta.

Sen jälkeen vuorossa ovat 75−79-vuotiaat sekä 70−74-vuotiaat. Näiden ikäryhmien kanssa samassa taloudessa asuva omaishoitaja ja ikääntynyt saa rokotuksen samaan aikaan ikäihmisen kanssa.

Näiden ikäryhmien jälkeen vuorossa ovat alle 70-vuotiaat, joilla on vakavalle koronavirustaudille altistava sairaus. Näiden henkilöiden rokotusten ajanvarauskäytännöstä ilmoitetaan myöhemmin.

Väestöä päästään rokottamaan laajemmin vasta näiden ryhmien jälkeen. Tällöin Kuusiolinnan Terveys tiedottaa erikseen, kun rokotuksissa päästään seuraavaan vaiheeseen ja uudet ryhmät tulevat rokotusvuoroon.