Torstai-lehden lukijan kuva

torstai_lukijan_kuva_netti

Lukijan kuva

Oletko ottanut onnistuneen, hauskan tai mielenkiintoisen kuvan? Jaa se meidän kanssamme! Toimitus valitsee viikottain yhden lukijan lähettämän kuvan lehdessä julkaistavaksi. Saatamme julkaista kuvia myös lehden Instagram- tai Facebook-tileillä.

Kuvan laadulla ei ole suurta merkitystä, kunhan idea välittyy. Lähetä kuva lyhyen selostuksen kanssa
sähköpostitse osoitteeseen lukijankuva@torstai-lehti.fi

Ohjeet:

1. Lisää viestiin lähettäjän nimi.

2. Lisää lähettäjän lähiosoite, postinumero ja postitoimipaikka.

3. Lisää lähettäjän puhelinnumero.

4. Kirjoita lyhyt kuvaus kuvasta tai kuvaustilanteesta.

5. Lue säännöt!. Lähetä kuva vain siinä tapauksessa, että ymmärrät säännöt.

6. Lähetä kuva osoitteeseen lukijankuva@torstai-lehti.fi

Torstai-lehden Lukijan kuva -säännöt:

Toimitus valitsee julkaistavat kuvat. Toimitus voi päättää myös olla julkaisematta kuvia. Kuvia julkaistaan Torstai-lehden nettisivuilla, painetussa lehdessä tai molemmissa. Kuvia voidaan julkaista myös esimerkiksi lehtemme Facebook-, Twitter- ja Instagram-tileillä.

Kuvan lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on kaikki tarvittavat oikeudet lähettämäänsä kuvaan ja oikeus luovuttaa kuva Torstai-lehdelle. Lähettäjä luovuttaa Torstai-lehdelle kuvan vapaan ja ajallisesti rajoittamattoman käyttö- ja uudelleenjulkaisuoikeuden nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa ja käyttötarkoituksissa samoin kuin materiaalin edelleenluovutus- ja muunteluoikeuden. Kuvan tekijänoikeudet jäävät sen lähettäjälle.

Mikäli kuva ei ole otettu julkisella paikalla, on lähettäjällä oltava suostumus kuvan julkaisuun kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä. Mikäli näissä säännöissä jokin askarruttaa sinua, ota yhteyttä sähköpostitse: toimitus@torstai-lehti.fi Lisätietoa kuviin liittyvistä tekijänoikeuksista löydät osoitteesta www.kuvasto.fi