Keväisestä konsertista nautittiin Soinissa

Soinin yhteistalolla järjestettiin keväinen konsertti sunnuntaina. Alavuden Puhallinorkesteri ja Soinin Soittokunta esittivät yhdessä musiikkia vuosikymmenten varrelta.


Tuula Kurunmäki esiintyi laulusolistina Soinin orkesteritansseissa.

Tunnin mittaisessa orkesteritansseissa kuultiin monipuolisesti tangoa, valssia ja humppaa. Esiintyjät saivat Alavuden Puhallinorkesterin kapellimestarin, Hannu Antilan johdolla yleisön tanssin pyörteisiin siinä vaiheessa kun tuttu humppa ”Juokse sinä humma” alkoi soimaan.

MAINOS

Suomi 100-vuotta teemaan liittyi ikivihreitä kappaleita, kuten ”Sininen ja valkoinen.”

Puhallinorkesterin ja Soittokunnan musiikin lisäksi kuultiin Hannu Antilan laulua ja vieraileva laulusolistina esiintyi lehtimäkeläinen Tuula Kurunmäki, joka tulkitsi kauniisti mm. kappaleet Kotkan poikii ilman siipii, Tähdet meren yllä ja Sä kuulut päivään jokaiseen.

Puhallinorkesterin ja Soittokunnan yhteisesiintymisiä on ollut suunnilleen kymmenen vuoden ajan.

– Alavuden Spelit -konsertista alkoi positiivinen yhteistyö. Kolme vuotta sitten esiinnyimme yhteisellä kokoonpanolla ystävyyskaupungissa Belgian Affligemissa. Joulun alla yhteisesiintyminen oli Keskisen kauppatorilla.

– Soitamme yhteistreeneissä täällä Soinissa noin kerran kuukaudessa. Seuraava yhteiskonsertti on huhtikuussa Töysän nuorisoseuralla ja kesän tapahtumiin on varmasti tulossa jotain yhteistä. Myös Suomi 100 -teema säilyy varmasti koko vuoden ajan, kertoi myös Soinin Soittokunnan johtamisen haltuunsa ottanut Antila.

Tilaisuuden järjestelyissä olivat mukana myös Soinin Nuorisoseura ja Soini-seura.

Rami Puro

MAINOS
Exit mobile version