Ilmoittajille!

Aineistoaikataulu:

HUOM! Torstai-lehden ilmestysmispäivä on TORSTAI. Valmistettavien ilmoitusten sisäänjättö ilmestymispäivää edeltävänä maanantaina klo 12 mennessä – myöhempi aikataulu vain erillisen sopimuksen mukaan.
Täysin valmiit ilmoitusaineistot (ks. alla) tiistaina klo 12 mennessä, ellei muuta ole sovittu (huom! tilavaraus viimeistään maanantaina).

Ilmoitusmarkkinointi:
P. 0400 731 848
ilmoitukset@torstai-lehti.fi


Tarjoamme myös edullisia ilmoituspaketteja sekä vuosisopimuksia.
Kysy tarjous!
 
Ilmoitushinnat 1.2.2021 alkaen
 
etusivu
1,49 €/pmm
sisäsivut 1,19 €/pmm
takasivu 1,29 €/pmm
Kauneus- ja terveysteema
0,80 €/pmm
84 x 110 mm etusivulla
Kysy hintaa!
80 x 30 mm kärkipalvelut-sivulla 30 €
80 x 50 mm kärkipalvelut-sivulla 52 €
laskutuslisä
3,50 €
Tori-ilmoitus alk. (sis. alv 24%)
10 €
Toimistomaksu
5 €

Hinnat alv 0 %, ellei toisin mainita.
Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

 

Palstaleveydet:

1 palsta 41 mm
2 palstaa 84 mm
3 palstaa 128 mm
4 palstaa 172 mm
5 palstaa 216 mm
6 palstaa 260 mm

Ilmoituksen maksimikorkeus 365 mm.
Valmiiden ilmoitusten tiedostomuoto: PDF
Kuvatiedostot: JPG 1:1 200 dpi

Torstai-lehden mediakortti: Lataa tästä!

Virhevastuu

Lehti ei vastaa puhelimella annettuihin ilmoituksiin mahdollisesti tulleista virheistä, eikä ilmoittajille mahdollisesti koituneista vahingoista, vaikka ilmoitus ei olisi käsikirjoituksen mukainen tai sitä ei olisi julkaistu määräpäivänä. Lehden suurin vastuun ilmoituksen julkaisemisessa sattuneesta virheestä on ilmoituksen hinta. Laista, asetuksista tai viranomaisten toimenpiteistä aiheutuvat kustannuslisäykset korottavat hintoja vastaavasti määräysten voimaantulohetkestä lukien. Korotukset koskevat myös jo tehtyjä ilmoituksia ja sopimuksia.

Valmis aineisto

Sanomalehtikelpoinen, painovalmis PDF-tiedosto. Valmista aineistoa ei muokata lehdessä, vaan ilmoitus julkaistaan sellaisenaan. Valmiin PDF-ilmoituksen tulee olla tehtynä varauksen edellyttämässä koossa ja CMYK-värein. Kuvien resoluution tulee olla min. 200 dpi. PDF-tiedosto sisältää kaikki ilmoitukseen tarvittavat aineistot: kuvat, grafiikan, fontit (upotettuna) ja tekstin. Valmiista aineistosta ei tarvitse toimittaa vedosta lehdelle, eikä lähetetä vedosta asiakkaalle.

Valmiiseen aineistoon tehtävät muutokset

Lehti ei vastaa valmiiseen ilmoitukseen tehtävistä muutoksista tai korjauksista.

Valmistettava ilmoitus

Kaikki muut paitsi PDF-tiedostot ovat valmistettavia aineistoja. Ilmoitusvalmistus tekee ilmoituksen asiakkaan toimittaman ohjeistuksen mukaisesti. Ohjeistuksessa on kuitenkin otettava huomioon tekniset mahdollisuudet ja tekijänoikeudet. Aineiston mukana lehdelle on toimitettava asettelumalli, käsikirjoitus sekä tarvittavat kuva-aineistot (sähköpostitse, 1:1, 200 dpi, RGB tai CMYK). Asiakas itse vastaa kuva-aineistojen julkaisuoikeuksista.  Ilmoitusvalmistus lähettää ilmoituksesta vedoksen pyydettäessä tai oman harkintansa mukaan.  Ilmoittajan tulee tutustua vedokseen huolellisesti ja ilmoittaa välittömästi vedoksessa havaituista virheistä tai käsikirjoituksen vastaisista puutteista. Ilmoittakaa myös hyväksyvänne vedoksen. Mikäli vedokseen ei saada vastausta, katsotaan vedos hyväksytyksi.

Ilmoitusvedos on on Järvi-Pohjanmaan Viestintä Oy:n ja Mainostoimisto Ikonoksen tekijänoikeuksien alaista omaisuutta. Vedos on tarkoitettu julkaistavaksi vain Torstai-lehdessä. Vedosta ei saa käyttää tai julkaista ilman lupaa muissa tarkoituksissa.