Ilmoittajille!

Aineistoaikataulu:

HUOM! Torstai-lehden ilmestysmispäivä on KESKIVIIKKO. Posti Oyj:n jakelumuutoksten vuoksi valmistettavien ilmoitusten sisäänjättö ilmestymispäivää edeltävänä viikkona torstaina klo 16 mennessä – myöhempi aikataulu vain erillisen sopimuksen mukaan.
Täysin valmiit ilmoitusaineistot (ks. alla) perjantaina klo 12 mennessä, ellei muuta ole sovittu (huom! tilavaraus viimeistään torstaina).
PÄIVITETTY 29.8.2023

Ilmoitusmarkkinointi:
P. 0400 731 848
ilmoitukset@torstai-lehti.fi

MAINOS

Mainosta nettisivuillamme, lue täältä lisää!
https://www.torstai-lehti.fi/mainosta-nettisivuillamme/

Tarjoamme myös edullisia ilmoituspaketteja sekä vuosisopimuksia.
Kysy tarjous!
 Ilmoitushinnat 3.5.2023 alkaen 

etusivu1,80 €/pmm
sisäsivut1,47 €/pmm
takasivu1,57 €/pmm
84 x 100 mm etusivullaKysy hintaa!
Kärkipalvelut 40 x 40 mm (min. 4 ilmoitusta)30 € / kpl
Kärkipalvelut 80 x 30 mm (min. 4 ilmoitusta)35 € / kpl
Kärkipalvelut 80 x 50 mm (min. 4 ilmoitusta)57 € / kpl
Kärkipalvelut 80 x 50 mm (pitkät sopimukset)Alk. 52 € / kpl
laskutuslisä3,50 €
Tori-ilmoitus alk. (sis. alv 24%)15 €
Tori-ilmoitus nettisivujen kautta alk. (sis. alv 24%)10 €

Hinnat alv 0 %, ellei toisin mainita. Ilmoitusvalmistus sisältyy hintaan.
Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

Palstaleveydet:

1 palsta40 mm
2 palstaa84 mm
3 palstaa128 mm
4 palstaa172 mm
5 palstaa216 mm
6 palstaa260 mm

Ilmoituksen maksimikorkeus 365 mm.
Valmiiden ilmoitusten tiedostomuoto: PDF
Kuvatiedostot: JPG 1:1 200 dpi

Torstai-lehden mediakortti 2023 (päivitetty 29.8.2023): Lataa tästä!

Virhevastuu

Lehti ei vastaa puhelimella annettuihin ilmoituksiin mahdollisesti tulleista virheistä, eikä ilmoittajille mahdollisesti koituneista vahingoista, vaikka ilmoitus ei olisi käsikirjoituksen mukainen tai sitä ei olisi julkaistu määräpäivänä. Lehden suurin vastuu ilmoituksen julkaisemisessa sattuneesta virheestä on ilmoituksen hinta. Laista, asetuksista tai viranomaisten toimenpiteistä aiheutuvat kustannuslisäykset korottavat hintoja vastaavasti määräysten voimaantulohetkestä lukien. Korotukset koskevat myös jo tehtyjä ilmoituksia ja sopimuksia.

Valmis aineisto

Sanomalehtikelpoinen, painovalmis PDF-tiedosto. Valmista aineistoa ei muokata lehdessä, vaan ilmoitus julkaistaan sellaisenaan. Valmiin PDF-ilmoituksen tulee olla tehtynä varauksen edellyttämässä koossa ja CMYK-värein. Kuvien resoluution tulee olla min. 200 dpi. PDF-tiedosto sisältää kaikki ilmoitukseen tarvittavat aineistot: kuvat, grafiikan, fontit (upotettuna) ja tekstin. Valmiista aineistosta ei tarvitse toimittaa vedosta lehdelle, eikä lähetetä vedosta asiakkaalle.

Valmiiseen aineistoon tehtävät muutokset

Lehti ei vastaa valmiiseen ilmoitukseen tehtävistä muutoksista tai korjauksista.

Valmistettava ilmoitus

Kaikki muut paitsi PDF-tiedostot ovat valmistettavia aineistoja. Ilmoitusvalmistus tekee ilmoituksen asiakkaan toimittaman ohjeistuksen mukaisesti. Ohjeistuksessa on kuitenkin otettava huomioon tekniset mahdollisuudet ja tekijänoikeudet. Aineiston mukana lehdelle on toimitettava asettelumalli, käsikirjoitus sekä tarvittavat kuva-aineistot (sähköpostitse, 1:1, 200 dpi, RGB tai CMYK). Asiakas itse vastaa kuva-aineistojen julkaisuoikeuksista.  Ilmoitusvalmistus lähettää ilmoituksesta vedoksen pyydettäessä tai oman harkintansa mukaan.  Ilmoittajan tulee tutustua vedokseen huolellisesti ja ilmoittaa välittömästi vedoksessa havaituista virheistä tai käsikirjoituksen vastaisista puutteista. Ilmoittakaa myös hyväksyvänne vedoksen. Mikäli sähköpostina lähetettyyn vedokseen ei saada vastausta, katsotaan vedos hyväksytyksi ja ilmoitus julkaistaan vedoksen osoittamassa muodossa.

Ilmoitusvedos on on Järvi-Pohjanmaan Viestintä Oy:n ja Mainostoimisto Ikonoksen tekijänoikeuksien alaista omaisuutta. Vedos on tarkoitettu julkaistavaksi vain Torstai-lehdessä. Vedosta ei saa käyttää tai julkaista ilman lupaa muissa tarkoituksissa.