Tiepalvelu Koskinen hinaa Alajärveltä niin vakuutusyhtiöiden kuin Autoliitonkin asiakkaat

Alajärveltä käsin toimiva Tiepalvelu Koskinen on kaivattu lisä alueen palveluihin, sillä aikaisemmin esimerkiksi Autoliiton asiakkaille, hinausauto on saapunut kaukaa.

Nyt Alajärveltä ja lähikunnista yhteydenotto Autoliiton tiepalveluun ohjataan Tiepalvelu Koskiselle. – Yli puolet autopalvelun ajoista tulee tällä hetkellä Autoliiton kautta, laskee yrittäjä Risto Koskinen.

MAINOS
Hinausautolla voidaan väliaikoina tehdä ajoneuvo- sekä muita kuljetuksia yrityksille ja yksityisille. Myös useampien ajoneuvojen ym. kuljetukset hoituvat uudella pitkällä perävaunuyhdistelmällä.

Risto on pitkään ollut tunnettu alueella RKK Trailer perävaunuistaan, joita hän edelleenkin tekee pienimuotoisemmin kodin yhteydessä olevissa tiloissa. Pääasiassa hän tekee nykyisin erikoisperävaunuja, mutta myös tavallisia kärryjä.

Yritystoiminnan muutokset juontavat juurensa perhetilanteen muutokseen, jonka vuoksi on tärkeää tehdä työtä kotoa käsin.

Hinaus ja tiepalvelutoiminta oli ollut Ristolla mielessä jo pidempään ja pari vuotta sitten hän haki tarkoitukseen sopivan auton Saksasta. Hinauksia oli alkuun kuitenkin harvakseltaan, mutta yhteydenotto Autoliittoon muutti asian.

– Autoliitossa sattui olemaan tarvetta saada tälle alueelle yrittäjä, joten työtilanne muuttui nopeasti, Risto kertoo ja sanoo, että nyt osa päivistä on hyvinkin kiireisiä ja lähtöjä on paljon, osa päivistä taas on hiljaisia.

Autoliiton ajojen lisäksi Riston kautta hoituvat kaikkien vakuutusyhtiöiden kustantamat hinaukset. Asiakkaan ei tarvitse käyttää rahaa lainkaan, vaan suoraan järjestelmästä näkyy vakuutusten tila ja se, korvaako vakuutus hinauksen. Jos korvaa, lasku menee suoraan vakuutusyhtiöön.

– Asiakkaalle tämä on todella helppoa ja vaivatonta, Risto sanoo.

Tavallisin ongelma tien päällä ovat huonoista päällysteistä johtuvat rengasrikot. Myös akkuongelmia riittää ja apuvirtaa tarvitaan toisinaan. Lisäksi sähköviat työllistävät.

Valtaosa tien päälle jääneistä autoista joudutaan hinaamaan pois, mutta toki jos tarve on lisävirralle, se voidaan antaa tien päällä, ja osa rengasrikoista saadaan paikattua.

– Meiltä saa hinausapua kellon ympäri. Oli matka keskeytynyt sitten henkilö-, paketti-, asunto- tai mopoautolla, mönkijällä, moottoripyörällä tai mopolla. Samalla hinaamme myös asuntovaunut ja peräkärryt.

Hinausautolla voidaan väliaikoina tehdä ajoneuvo- sekä muita kuljetuksia yrityksille ja yksityisille. Myös useampien ajoneuvojen ym. kuljetukset hoituvat uudella pitkällä perävaunuyhdistelmällä, joista annetaan pyydettäessä tarjous.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Exit mobile version