MAINOS

Rokuleilla viihdytään – ja turvavälejä pidetään!

Markkina-alueella on väljää, joten mukana on turvallista liikkua.
Satakunnan Mummot ry:n toiminnanjohtaja Seija Rajala saapui paikalle myymään arpoja, joiden tuotto lahjoitetaan Järviseudun Omaishoitajat ry:lle! Omaistoiminnanohjaaja Pia Itäniemi lupaa että raha laitetaan kiertämään hyvään, omaishoitajien virkistykseen!

Rokulipäivien vietto Alajärvellä on hyvässä ja helteisessä vauhdissa. Väkeä on liikkeellä vallan mukavasti, mutta markkinakojujen väliin on jätetty hyvin välimatkaa ja markkinayleisökin tuntuu pitävän silmällä turvavälejä.

Myös Palotorilla ohjelmaa seuraamassa olleet ovat olleet paikalla seurueittain, sielläkään ei isompaa ahtautta ole ollut havaittavissa.

MAINOS

Rokulipäivät jatkuvat vielä huomisen ja markkinamyyjiä riittää laidasta laitaan. Paikalle kannattaa ehdottomasti tulla nälkäisenä, sillä markkinakansaa houkutellaan monin ravintolapalveluin muurinpohjaletuista muikkuihin ja kaikkeen siltä väliltä.

Myös pullat, paidat ja muut perinteiset markkinatuotteet on hyvin löydettävissä.

Arpaonneaankin voi kokeilla ja yksi ehdottomasti parhaista arpajaispöydistä löytyy Hyväntekeväisyysjärjestö Satakunnan Mummot ry:ltä.

Väkeä on liikkeellä mukavissa määrin, mutta ei ruuhkaksi saakka.

Sen toiminnanjohtaja Seija Rajala on pakannut autonsa Porissa ja saapunut paikalle myymään arpoja, joista jokainen voittaa! Ja saadut tulot nämä Satakunnan mummot lahjoittavat paikallisesti omaishoitajille, eli tässä tapauksessa Järviseudun Omaishoitajat ry:lle!

Kohde on Rajalalle mieleinen, onhan hän itsekin ollut omaishoitaja äidilleen, joka menehtyi keväällä 92-vuotiaana onnellisena siitä, että sai olla loppuun saakka omassa kodissaan.

Rajala kertoo, että hän on nyt viiden vuoden ajan tehnyt tätä hyväntekeväisyystyötä eri puolilla Suomea, vain koronakesä jäi välistä. Kaksi vuotta sitten arpajaisilla kerättiin 5000 euroa lahjoitettavaksi omaishoitajayhdistyksille ja vanhainkoteihin, joissa on myös pidetty virkistyshetkiä.

Edes lasten leikkipaikalla ei vielä ole jonoja!

– Olen ollut hyväntekeväisyysihminen koko ikäni ja tästä työstä saa paljon myös itse! Järviseudulla olen nyt ensimmäistä kertaa. Tulimme tänne, koska huomasimme että täällä on markkinat, Rajala sanoo.

Hän nauttii kovasti työstään vapaaehtoisena, koska kokee saavansa olla kuin joulupukki! Ihminen ostaa arvan, jonka tuotto menee tärkeään tarkoitukseen ja hän saa antaa vastalahjaksi hienoja palkintoja, joista osa on saatu lahjoituksina, osa hankittu itse.

Paksumman päällystakin voi jättää kotiin!

Alajärvellä arvat tuntuivat käyvän todella hyvin kaupaksi, sillä asia koettiin tärkeäksi.

Omaistoiminnanohjaaja Pia Itäniemi Järviseudun Omaishoitajista iloitsee tulossa olevasta lahjoituksesta ja lupaa, että hyvä laitetaan kiertämään! Raha käytetään omaishoitajien virkistystoimintaan, sillä he jos ketkä sen ansaitsevat!


Tuula Jokiaho

MAINOS
Exit mobile version