MAINOS

Pirita Niemenmaalta uutta musiikkia

Tällä hetkellä Pirita Niemenmaa toimii solistina Jarkko Yli-Sikkilä ja Soiva-orkesteri kokoonpanon kanssa. Tätä yhdistelmää on ihasteltu ja kiitelty tanssilavoilla. Kuva: Johanna Saarenpää Photography.

Vuoden 2019 Tangokuningatar Pirita Niemenmaa keikkailee Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva orkesterin kanssa ja ryhmä on saanut paljon hyvää palautetta – soittamisen riemu ja esiintymisen nälkä ovat vieneet tätä kokenutta ryhmää tanssikansan pariin ja viihdetilaisuuksiin ympäri Suomen.

Heidän rakastetut ja nostalgiset kappalevalintansa saivat jälleen lisämaustetta, kun Pirita julkaisi uuden sinkkunsa ”Elämän aalloissa”. Pirita hehkuu onnea, kun ympärillä on hyvä tiimi ja uusi musiikki edustaa sulavasti omaa tyyliä.

MAINOS

– Sain tämän kappaleen käsiini jo jokin aika sitten. Tykkäsin heti tästä laulusta, mutta se jäi odottamaan sopivampaa aikaa. Yhtäkkiä tajusin, että tämä biisi on juuri nyt tähän hetkeen kuuluva ja tää täytyy saada hetimmiten ulos, Pirita innostuu.

– Elämän aalloissa kappale kuvaa tunteiden myrskyjä ja sitä, kuinka omat rikkinäiset tunteet heijastavat haasteita kahden ihmisen välille. Rakkaus on kuitenkin arvokas asia, jonka puolesta kannattaa taistella. Kertosäkeistö tiivistää koko laulun ajatuksen; jos rakkauden laivamme uppoaa, se vie meiltä kaiken, lauluntekijän MarikaB kuvailee.

– MarikaB:een tekemät biisit osuvat minuun, ne sopivat mun ajatusmaailmaan ja jotenkin melodia on sellainen, joka uppoutuu ensi kuulemalla sisälleni. Sovituksen tähän kappaleeseen teki Juhani Hakopuro. Meidän yhteistyö on niin helppoa ja soljuvaa, kun Juhanilla on vahva ymmärrys siitä, mitä musiikilta ja sovitukselta haluan.

– Olen tyytyväinen lopputulokseen. Tästä tuli mielestäni huippu ja tää jää mahdollisesti soimaan jonkun muunkin korvaan. Kiitos MarikaB, Juhani Hakopuro, Monika Fors ja Gramofoni Oy, Pirita jatkaa.

Pirita, Jarkko & Soiva ovat seuraavan kerran keikkailemassa alueellamme 26.12. ja tuolloin paikkana on Hoiskon Mms.

MAINOS
Exit mobile version