MAINOS

Eepee tukee lasten urheilua

S-ryhmän Kannustajat-ohjelmassa on ollut tänä vuonna mukana 66 eteläpohjalaista seuraa. Alajärveltä on mukana muiden muassa Alajärven Ankkureiden junioripesäpalloilijat. Kuva: Jani Vuorela

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa jatkaa S-ryhmän Kannustajat-ohjelmalla alueensa lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukemista. Urheiluseurat voivat hakea 2024 vuoden Kannustaja-seuraksi 10.12. mennessä.

Eepee otti Kannustajat-ohjelman käyttöön ensimmäistä kertaa tälle vuodelle. Ohjelma kiinnosti laajasti seuroja ja asiakasomistajia.

MAINOS

– Ohjelmaan haki ja valittiin alueeltamme 66 seuraa ja heidän kannustajikseen on rekisteröitynyt yli 2 000 Eepeen asiakasomistajaa. Jaamme ohjelman kautta 100 000 euroa tukea alueemme lasten ja nuorten hyväksi. Haluamme tällä tuella olla mahdollistamassa mahdollisemman monelle lapselle ja nuorelle harrastusmahdollisuuksia. Kannustajat-ohjelma on osoittautunut hyväksi tavaksi tehdä tätä tukemista ja ohjelmaa jatketaankin nyt vuosittain, kertoo toimitusjohtaja Henrik Karvonen.

Tänä vuonna Kannustajat-seurojen joukossa ovat muiden muassa Alajärven 4H-yhdistys, Alajärven Ankkurit (junioripesäpallo) Järviseudun Pallokerho, Kuortaneen Kunto, Vimpelin Veto ja Ähtärin Urheilijat.

Uusi haku käynnissä

Eepee on varannut myös ensi vuodelle Kannustajat-tukeen 100 000 euroa. Tukea voivat hakea kaikki urheiluseurat, jotka täyttävät Eepeen asettamat vähimmäiskriteerit. Seuran kotipaikan tulee olla Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan toimialueella. Seuran toiminta tukee alle 16-vuotiaiden liikunta- ja urheilutoimintaa. Saadun tuen tulee ohjautua vähintään 50 lapselle tai nuorelle. Seuran toiminnan tulee olla myös olla jatkuvaa ja pysyvällä pohjalla. Hakemukseensa seuran on liitettävä selvitys junioritoiminnan laajuudesta, kuten esimerkiksi juniorien määrä ja toiminnan monimuotoisuudesta.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa näkyy seuran lasten ja nuorten liikunnassa esimerkiksi peliasuissa, laitamainoksissa ja netissä. Seuroja pyydetään tekemään omat ehdotuksensa näkyvyydestä.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan asiakasomistajat voivat liittyä tukemaan kuluvan vuoden Kannustajat-seuroja vielä vuoden loppuun saakka. Tukijaksi liittyminen tehdään S-Käyttäjätilillä valitsemalla oma Kannustajat-seura.

MAINOS
Exit mobile version