Kesä tuo monenlaista toimintaa Ankkurikentälle

Ankkurien yleisurheilujaoston kesätyöntekijänä toimii keihäänheitossa ja pikajuoksulajeissa kilpaileva Sara Vuorela. Kuva: Jani Vuorela.

Yleisurheilun kesäkausi ja samalla kilpailukausi on käynnistynyt. Kesä tuo mukanaan monenlaista toimintaa myös Ankkurikentälle.

Ankkurien yleisurheilujaoston kesätyöntekijänä toimii keihäänheitossa ja pikajuoksulajeissa kilpaileva Sara Vuorela. Sara harjoittelee 6-7 kertaa viikossa ohjelman mukaan ja hänen kilpailulliset tavoitteensa ovat oman ikäluokan SM kisassa.

MAINOS

Saran tehtäviin kuuluvat lasten yu-koulun järjestäminen, viikkokisojen organisointi sekä 9-15 vuotiaiden pm kisojen järjestelyt.

Pm kisa järjestetään Ankkurikentällä heinäkuun viimeisenä viikonloppuna, ja se on yksi Ankkurien 80 juhlavuoden tapahtumista. Tapahtumaan odotetaan noin 400 eri kilpailijaa piirin alueelta.

Järjestelyapua saadaan Soinin Sisusta ja Lappajärven Veikoista. Kesäkausi korkataan kuitenkin jo 27.5., jolloin liikutaan kunniakierroksen merkeissä varoja toimintaan keräten.

– Yu-kouluun ovat tervetulleita kaikki 2017 syntyneet ja tätä vanhemmat lapset ja nuoret. Monipuoliset yleisurheiluharjoitukset pidetään keskiviikkoisin kello 17.30-18 nuorimmille ja  17.30-18.45 vanhemmille ikäryhmille Ankkurikentällä aikavälillä 29.5. – 24.7., eli yhteensä yhdeksän kertaa, kertoo Sara.

Kesällä järjestetään edellisten vuosien tapaan 5-13 vuotiaille neljät viikkokisat. Kisapäivät ovat maanantaisin 10.6., 17.6., 8.7. ja 15.7. – Viikkokisoissa harjoitellaan kilpailemista ihan oikeilla yleisurheilulajeilla juosten, hyppien ja heittäen, Sara tietää.

Sara muistuttaa vielä, että infoa kesätoiminnasta saa Ankkurien yleisurheilujaoston kotisivuilta. – Ja ottakaa vaan rohkeasti yhteyttä, kysymällä asiat selviävät.

MAINOS
Exit mobile version