MAINOS

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien Risikko eläkkeelle, Takamaa toimitusjohtajaksi

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien hallitus on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi varatoimitusjohtajana toimineen Jani Takamaan.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Heikki Risikko on siirtynyt eläkkeelle ja Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien hallitus on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi varatoimitusjohtajana toimineen Jani Takamaan.

Risikko on toiminut tehtävässä huhtikuusta 2017 alkaen. Pitkälle sairauslomalle hän jäi kesällä 2022.

MAINOS

– Terveydellinen tilanteeni on sellainen, että nyt ollaan työeläkekortin omistajia. Vaikka minä joudun astumaan takaoikealle, olen kaikkien eteläpohjalaisten yrittäjien puolesta tyytyväinen, että he saavat edunvalvojakseen Janin kaltaisen osaajan. Tuntuu hyvältä jättää toimitusjohtajan tehtävät Janin käsiin, sillä hän on hoitanut mallikkaasti varatoimitusjohtajan tehtäviä poissa ollessani ja lisäksi hänellä on vankka kokemus järjestöstämme aiemmin oman varapuheenjohtajuutensa kautta, joten hän tuntee ja tietää toiminnan, Risikko toteaa.

Takamaalla työ eteläpohjalaisen yrittäjyyden eteen jatkuu samaa kaavaa noudattaen, kuin aiemminkin.

– Vaikka titteli muuttuu varatoimitusjohtajasta toimitusjohtajaksi, jatkuu työ hyvin samanlaisena kuin tähänkin asti. Jokaisena päivänä tehdään asioita, että eteläpohjalainen yrittäjyys pysyisi elinvoimaisena, Takamaa sanoo.

Yrittäjäjärjestön tärkein tehtävä on olla yrittäjien tuki ja edunvalvoja. Yrittäjät auttaa yrittäjiä sekä parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen olosuhteita.

– Meihin päin voi aina olla yhteydessä, olipa kyseessä sitten pieni tai suuri asia yrittäjyyteen liittyen, Takamaa rohkaisee.

MAINOS
Exit mobile version