Alajärven Seudun Vanhustenpalveluyhdistykselle 97,12 euron hoitopäivähinta

Mainos[adrotate banner="3"]

Järvi-Pohjanmaan perusturvalautakunta on päättänyt kokouksessaan 30.9. tehostetun palveluasumisen hankinnasta puitejärjestelyllä, jossa palveluntuottajina ovat Mäntytuuli Oy, Helmikartano Oy ja Attendo Oy.

Perusturvalautakunta on käsitellyt 11.11. hankintapäätöksestä tulleet hankintaoikaisut ja päättänyt hylätä Pienkoti Kultalanka Oy:n ja Suneva Oy:n hankintaoikaisut sekä jättää loput oikaisuvaatimukset tutkimatta.

MAINOS

Lisäksi perusturvalautakunta päätti jatkaa neuvotteluja hankintalain mukaisen suorahankintasopimuksen solmimiseksi Alajärven Seudun Vanhustenpalveluyhdistys ry:n, Pienkoti Kultalanka Oy:n ja Suneva ky:n kanssa.

Kaupunki tulee edellä mainittujen kaupungin ja palveluntuottajien välisten neuvottelujen lopputuloksesta huolimatta tekemään sitä haluaville asukkaille asukaskohtaisen viranhaltijapäätöksen ympärivuorokautisesta hoivapaikasta hankintalain mukaisen, asiakkaan kannalta merkittävän hoitoja asiakassuhteen turvaamiseksi.

Neuvottelujen perusteella Alajärven Seudun Vanhustenpalveluyhdistys ry:n kanssa voidaan päättää suorahankintasopimuksen tekemisestä sekä hinnasta vuoden 2015 osalta. Toiminta suunnitellaan siirrettäväksi perusturvan tuottamaksi jo vuoden 2015 aikana.

Tiistain kokouksessaan perusturvalautakunta päätti aloittaa Alajärven Seudun Vanhustenpalveluyhdistys ry:n tehostetun palveluasumisen kunnallistamistoimenpiteet vuoden 2015 alusta siten, että kunnallistaminen saataisiin valmiiksi 30.4.2015 mennessä.

Perusturvalautakunnan päätösesityksenä oli, että Alajärven Seudun Vanhustenpalveluyhdistys ry:n tehostetun palveluasumisen suorahankintasopimuksen hinta olisi 99,75 euroa vuorokaudessa henkilöltä kunnallistamiseen saakka. Hinta vaatii perusturvalautakunnan päätöksen lisäksi yhdistyksen johtokunnan hyväksynnän.

Terho Mäkelä esitti kokouksessa, että em. suorahankintasopimuksen hinnaksi päätetään 97,12 euroa vuorokaudessa henkilöltä. Hinta on laskettu henkilöstömitoituksen perusteella. Marja-Liisa Kivipelto kannatti esitystä. Lautakunta hyväksyi yksimielisesti Mäkelän esityksen.

MAINOS
Edellinen artikkeliMRSA -epidemian kustannukset jo liki 700000 euroa
Seuraava artikkeliJouluvalmistelut pääasiassa naisten vastuulla