2.6 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Vimpelin Mieslaulajat konsertoi Evijärven ja Vimpelin kirkoissa

Vimpelin Mieslaulajien joulukonsertit pidetään Evijärven kirkossa sunnuntaina 21.12. kello 19 ja Vimpelin kirkossa joulupäivän iltana 25.12. kello 19. Kuorossa on laulajia Evijärveltä, Lappajärveltä, Alajärveltä ja Vimpelistä.

Mieslaulajat valmistautuu keväällä Tampereella pidettäviin Madetoja kilpailuihin. Perinteitä noudattaen joulukonsertit pyritään pitämään, vaikka se teettää paljon ylimääräistä työtä. Harjoituksen tarkoitushan on kehittää yksittäistä laulajaa ja kuoroa, sekä tuoda tulokset yleisön kuultavaksi.

MAINOS

Ohjelmistoon on pyritty tuomaan joka vuosi aina jotain uutta. Niin on tänäkin vuonna. Pekka Simojoen: Tulkoon joulu, Toivo Elovaaran: Jospa nähdä saisin, Kuoppamäen; Kuka tuo lapsi on? jne.

Mukana on vanhoja perinteisiä joululauluja vuosien varrelta säveltäjinä Martti Hela, Heino Kaski jne. Konsertissa avustavat kanttori Arto Turpela Vimpelissä ja Aira Kentala Evijärven kirkossa.

Miellyttävää kerrottavaa on mieslaulajien toiminnasta muutakin. Kuoro vahvistuu vuosittain aina muutamalla laulajalla. Nyt meitä on kirjavahvuutena yli kolmekymmentä. Harjoitusinto on hyvä ja uusi harjoituspaikka lukiolla on vallan mainio. Tulkaapa hiljentymään konserttiin kirkkoon.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät