-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Puhalluspäivät alkavat Alajärven kaupoissa tänään!

Perinteiset Puhalluspäivät Alajärven liikkeissä alkavat tänään ja kestävät lauantaihin saakka.

Puhalluspäivien perusideana on se, että liikkeistä saa monenmoista tavaraa lähes hinnalla millä hyvänsä. Talven sesonkituotteet myydään ulos ja tehdään tietä keväälle!

MAINOS

Puhalluspäivien yrityksen tunnistaa kaupungilla liikkuessaan panderolleista, jotka on sijoitettu liikkeiden oviin tai ikkunoihin.

Tapahtuman järjestää Kaupan Kehittämisryhmä, jossa mukana on yli 30 yritystä. Kehittämisryhmän puuhamies Ari Ahvenlampi sanoo, että aiempiin vuosiin verraten mukana on myös uusia yrityksiä, kuten Vi-Pets, R-kioski ja Kulta-Hippu.

Tänä vuonna Puhalluspäivistä odotetaan entistäkin suurempaa tapahtumaa, johon kaikkien kynnelle kykenevien varmasti kannattaa lähteä mukaan. Syy tähän on se, että samaan viikonloppuun ajoittuu myös muita kaupan alan tapahtumia Alajärvellä, esimerkiksi Lähetyskirpun 25 -vuotisjuhlat ja Rautian Rakentamisen ja sisustamisen viikonloppu!

Kauppias Matti Ahonen kertoo, että Rautiassa on nyt ns. sisustusverstas. Rautian sisustusverstas on vieraillut jo lukuisilla paikkakunnilla eri puolilla Suomea ja nyt se saadaan Alajärvelle. Sisustusverstaasta voi poimia trendi- ja tyylivinkit omaan kotiin sopivana.

Lisäksi Rautiassa on tuolloin monia tuote-esittelyjä, kuten Ruukin katot, Nunnauunin ja Uuniseppien takat sekä maa-ja aurinkolämpöesittelyjä!

Myös keskustan liikkeissä tapahtumia ja tarjouksia riittää. Info Kirjakaupan Markku Harju toteaa, että Puhalluspäivillä myydään kirja-alen loput kirjat ulos, sillä uutta tavaraa pitää saada sisälle. Kannattaakin tulla katsomaan ja penkomaan Alajärven liikkeisiin, vaikka kauempaakin!

Uudet nettisivut

Alajärven Kaupan Kehittämisryhmä on muodostanut uuden kotisivun www.alajarvenyritykset.fi. Sivuille kootaan kaikki Alajärven liikkeet ja palvelut. sieltä on helppo käydä etsimässä palveluja kategorioittain ja myöhemmin myös hakukoneella.

Tarkoituksena on helpottaa paikallisten liikkeiden löytämistä internetin kautta ja koota Alajärven yrityspalvelut samalle sivulle.

Sivuilta löytyvät myös tulevat tapahtumat ja niiden ajankohdat, kuten esimerkiksi Mörköilta ja Rokulipäivät. Myös yrityskohtaiset tapahtumat tulevat näkymään sivustolla.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät