Kahdeksan hakijaa Perhon kunnanjohtajaksi

Mainos[adrotate banner="3"]

Perhon kunnanjohtajan virkaa on hakenut kahdeksan henkilöä. Hakijat ovat kasvatustieteiden maisteri Jari Karttunen, kauppatieteen maisteri Raimo Laaksonen, Jyri Lappalainen, hallintotieteen maisteri Mauno Ranto, DI Pekka Reiman, filosofian tohtori Jarmo Ahonen, kasvatustieteiden maisteri Vesa Anttila ja agrologi (AMK) Lauri Laajala.

Sivistystoimenjohtaja-hallintojohtajan virkaan haki puolestaan 12 henkilöä.

MAINOS

Hakijat ovat kasvatustieteiden maisteri Jari Karttunen, filosofian tohtori Jukka Leinonen, filosofian kandidaatti Outi Leväniemi, KTM Marjut Marttila, tekniikan lisensiaatti Antti Ruotsalainen, hallintotieteiden maisteri Mari Takamaa, teologian maisteri Sakari Typpö, hallintotieteiden maisteri Kirsi Virtanen, kasvatustieteiden maisteri Vesa Anttila, kasvatustieteiden maisteri Pasi Kanniainen, yhteiskuntatieteiden maisteri Ville Metsäpelto ja yhteiskuntatieteiden maisteri Susanna Sakko.

 

MAINOS
Edellinen artikkeliNyt Liikkumaan -kampanjan arvontapalkinnot!
Seuraava artikkeliEduskuntavaalien ennakkoäänestys alkaa tänään