1.5 C
Alajärvi
tiistai 23.4.2024
MAINOS

Pesäpallon pituuslyönnin MM-kisat Alajärvelle

Alajärven Ankkurit järjestää yhteistyössä Suomen Pesäpalloliiton ja Superpesis Oy:n kanssa pesäpallon pituuslyönnin maailmanmestaruuskilpailut Alajärvellä 3.-4. heinäkuuta.

Perjantaina 3.7. tittelistä kisaavat eri ikäluokkien tyttö- ja poikajuniorit ja lauantaina 4.7. naiset ja miehet. Oma sarja järjestetään myös vanamoille, kontioille ja harmaakarhuille mikäli ilmoittautumisia tulee riittävästi.

MAINOS

Sarjojen kolme parasta palkitaan hyvillä tuotepalkinnoilla ja kaikki juniorisarjojen osallistujat saavat mitalin.

Pesäpalloliitto on myöntänyt pituuslyönnin maailmanmestaruuskilpailujen järjestelyoikeudet Ankkureille vuoteen 2018 saakka.

Alajärven Yrittäjät ry:n ideasta syntyneet MM-kisat järjestetään vuosittain Alajärven suuren ja perinteisen kesätapahtuman Rokuli-päivien yhteydessä. Markkinat ja MM-kisat tukevat toisiaan ja MM-kisoista pyritään kehittämään yleisurheilun keihäskarnevaalien tapaan iso ja huomiota herättävä tapahtuma, mikä tukee myös lajin näkyvyyttä mediassa.

Maailmanennätysten rikkojille on kilpailussa luvassa erikoispalkinto. Viime kesänä palloa lyötiin pitkälle Liperin Viinijärven pesäpallokentällä, kun Joensuun Mailan jokerijätti Juha Niemi täräytti pelivälineen 130 metrin päähän.

Hyvinkään Tahkon kovaiskuisen kotiuttajan Juha Korhosen ennätys on 128,5 metriä. Takavuosien lyöjätykeistä ainakin Antti Laurila on lyönyt pallon todella kauas.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät