-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Viisi sitkeää paria tanssi vuorokauden ympäri

Soinin neljännet maratontanssit alkoivat kahdeksan kilpailijaparin voimin. Kolmelle parille riitti alle 12 tunnin tanssit, mutta viisi paria tanssi sisukkaasti ympäri vuorokauden. Parit Pirjo Vihinen/Kalervo Ruuska, Kirsi Natunen/Juhani Everilä, Margit Eklund/Eino Rantamäki, Tuula Nimell/Raimo Heittola sekä Pirkko Hietala/Reijo Kallioniemi pyörivät parketilla koko vuorokauden ajan. Pirjo Vihinen ja Kalervo Ruuska ovat olleet mukana joka kerta ja tanssineet koko järjestetyn ajan.
Solistit vaihtuivat parin tunnin välein. Esiintyjinä ahkeroivat Jussi ja Esa Roponen, Tapani Lager, Kalevi Järvenpää, Marja Toivonen, Kaarina Tikkamäki ja Valio Rantakangas.
Uutena parina maratontanssiin lähtenyt Kirsi Natunen Varkaudesta ja Juhani Everilä Leppävirralta tulivat Soiniin netistä saadun tiedon perusteella.
-Viime vuonna osallistuimme Varkaudessa samaan aikaan järjestettyyn 12 tunnin tanssitapahtumaan. Pyrimme tanssimaan lavatansseissa kerran viikossa. Tanssi on hyvää liikuntaa ja samalla tapaa mukavia tuttuja. Tanssi on hyvää ”kipulääkettä” erilaisiin vaivoihin. Kivut unohtuvat tanssin pyörteissä, kertoi tanssipari ennen urakan alkua.
Tanssimaratonin jälkeen Natunen ja Everilä kertoivat tuntemuksiaan:
-Yllättävän hyvin urakka meni. Odotimme, että väsymys painaisi vieläkin enemmän. En tiedä kauanko tanssimista olisi vielä jaksanut jatkaa. Taitaa olla kuitenkin, että seuraavat tanssit tanssitaan vasta ensi viikonloppuna, kertoi tyytyväinen maratontanssipari.

Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät