0.8 C
Alajärvi
maanantai 26.2.2024
MAINOS

Kyyjärvi-viikko alkaa ensi lauantaina

Ensi lauantaina käynnistyvät Kyyjärvellä 9 päivää kestävä tapahtumaviikko. Viikko käynnistyy Kauppakeskus Paletin uudella paikoitusalueella järjestettävällä rompe- ja maalaistorilla lauantaina 11.7 alkaen klo 10.00. Myyntipaikat ovat maksuttomia ja tori on kaikille avoin kyseisenä päivänä klo 16.00 asti.

Virallisen avajaispuheen pitää kunnanvaltuuston pj. Johanna Humalajoki klo 11.00.  Torivieraille tarjoillaan myös elävää musiikkia, jota esittää Kyyjärven oma poika Jukka Mäkelä orkestereineen. Tori-isäntänä toimii Veikko Huumarkangas.

MAINOS

Merkittävä kulttuuritapahtuma ajoittuu myös avajaispäivälle kun kevään aikana Kyyjärven Nurmijoelle rakennettu Heikki-Luoma Areena saa tulikasteensa lauantaina klo 18.00. Silloin siellä on kanta-esitys Heikki Luoman tekstiin sovitetusta ”Akka vaikka väkisin”-näytelmästä.

Illan päätteeksi pistetään vielä jalalla koreasti Ravintola Villiviinissä, jossa yleisön pyynnöstä järjestetään perinteiset lavatanssit. Musiikista vastaa Jukka Mäkelä yhtyeineen.

Kyyjärvi viikko jatkuu koko seuraavan viikon, ja huipentuu lauantaina 18.7 järjestettäviin Kyyjärven markkinoihin, jossa on mahdollisuus seurata esim. kansanedustajien Pekkarisen, Ihalaisen ja Wallinheimon kisailua mm. 20-pennin pajatsokisassa. Ohjelmalavalla on päivän aikana runsaasti esiintyjiä ja tori-isäntänä toimii tuttuun tapaan Lasse Mansikka-aho.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät