0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Kesämarkkinat Soinissa huomenna

Yksi kesän monipuolisista tapahtumista on Soinin Yrittäjien perinteiset kesämarkkinat, jotka pidetään huomenna lauantaina 18.7. kello 9 -15. Markkinapaikkakin on perinteinen eli Soinin keskustassa oleva liikekeskuksen piha-alue.

Tapahtuma tuo omalta osaltaan vaihtelua Soinin kesään ja kenties piristystäkin kuntalaisten, mökkiläisten sekä naapurikuntalaisten tavanomaiseen elämänmenoon.
Järjestäjät toivovat erityisesti paikkakunnan omien yrittäjien ”ulostuloa”, koska tapahtuma on oivallinen tilaisuus esitellä yritystä ja yrityksen tuotteita markkinavieraille.

MAINOS

Kunnan alueella toimivien yhdistysten ja yhteisöjen toivotaan myös osallistuvan runsaslukuisesti tähän kesäiseen tapahtumaan. Torimyyjien myyntisortimentti on monipuolinen. Valikoimasta löytyvät vaatteet, karkit, käsityöt, koriste/lahjaesineet, pohjalaistuotteet, lihajalosteet jne…

Monenlaista suuhun pantavaakin alueelta löytyy, joten nälkäisenä, eikä kuivin suin torilla ei tarvitse kauppaa tehdä.

Päivä ei ole pelkästään kaupantekoa, sillä torilla on myös pienimuotoista ohjelmaa sekä musiikkia kaupankäynnin lomassa.

Soinin Yrittäjien teltalla pääsee kokeilemaan mm. ainakin käden tarkkuutta perisuomalaisessa lajissa ja reserviläisjärjestön teltalla voi kokeilla eko-ase ammuntaa.

Helmenkalastajat orkesterin huippusuosittu laulusolisti Jarkko Järvenpää on myös alustavasti luvannut käydä markkinatapahtumassa esiintymässä, mikäli suinkin keikkakiireiltään ehtii.

Soinin Yrittäjien puheenjohtaja Seija Ojajärvi pitää virallisen avauspuheen kello 11.

Yrittäjät ry toivottaa väen lämpimästi tervetulleeksi kesäiseen Soiniin tekemään ostoksia, tapaamaan tuttuja sekä tuntemattomia ja viihtymään iloisessa kesämenossa.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät