Kesäravintolan päätösviikonlopussa Edu Kettunen, Markus Vuorinen ja Lapuan Beatles-pojat

Tulevana viikonloppuna, 24.-25.7. on Alajärvellä mielenkiintoisia musiikkivieraita kesäravintola Salakapakassa, kun perjantaina lavalle nousee mies monien laulujen takaa, Edu Kettunen, yhdessä toisen laulaja/lauluntekijä Markus Vuorisen kanssa.

Heti perään lauantaina päästään 60-luvun tunnelmiin Beatles-laulujen myötä lapualaisen Beat Brothers yhtyeen toimesta.

MAINOS

Edu ja Markus

Edu Kettunen ja Markus Vuorinen ovat lentäjän poika ja tuhlaajapoika samassa paketissa. Kumpikin ovat lauluntekijöitä, joille laulu on enemmän kuin vain mukava melodia ja kivat sanat.

Molempien lauluissa ajatus juoksee ja virtaa. Ne ovat pieniä tarinoita, joiden sisälle kätkeytyy suuria oivalluksia ihmiselämästä. Iloa ja vakavuutta. Illassa parivaljakko esittää lauluja molempien tuotannosta vuosien varrelta, kuin myös tuoreimmilta, viime vuonna julkaistuilta levyiltään Kadonnut maailma ja Kråkbådan.

Edu Kettunen ja Markus Vuorinen takaavat perjantaina tunnelman Salakapakassa Alajärvellä.
Edu Kettunen ja Markus Vuorinen takaavat perjantaina tunnelman Salakapakassa Alajärvellä.

Edu Kettunen aloitti uransa 1980-luvun alussa Broadcast-yhtyeen kitaristina, mutta siirtyi myöhemmin soolouralle. Kettusen tunnetuin kappale on ”Lentäjän poika” samannimiseltä albumilta vuodelta 1986.

Kappale on päässyt peruskoulujen musiikkikirjaankin. Edu Kettuselle myönnettiin 2006 vuosittain myönnettävä Juha Vainion rahaston tunnustuspalkinto sanoitusansioistaan. Hän on tehnyt lauluja myös useille muille tunnetuille artisteille.

Beat Brothers Lapualta

Beat Brothers on viiden lapualaislähtöisen nuoren miehen yhtye.
Teatteri Lapua tilasi Ilkka Talasrannalta ja Jussi Lähteeltä näytelmän, jonka piti kertoa tarina maailmaa pysyvästi muuttaneen yhtyeen syntymästä ja alkuajoista.
Syyskuussa 2009 esirippu aukesi ja ilmoille kajahti Twist and Shout!

Esikuviensa ikäiset nuoret miehet antoivat musiikkiteatterin näyttämöllä kaikkensa ja The Beat Brothers -yhtye oli syntynyt!

Kotinäyttämön lavalta bändin tarina on jatkunut ja vienyt nyt parikymppisiä muusikoita kotimaan lavoilta aina Liverpoolin Cavern Clubille asti. Jaettu rakkaus The Beatlesin kuolemattomaan musiikkiin on hitsannut yhteen energiseksi yhtyeeksi, joka pyrkii esiintymisissään kohti The Beatlesin musiikin aitoa tunnelmaa.

Kummassakin illassa ovet aukeavat kello 20 ja musiikki alkaa kello 21. Tilaisuuksien järjestäjänä toimii Aaltoa ja Aarioita ry.

MAINOS
Exit mobile version