24.7 C
Alajärvi
maanantai 27.5.2024
MAINOS

Digikuvat nopeasti laadukkaiksi paperikuviksi Okacolorilla

Okacolorilla Alajärvellä on panostettu kuvien valmistuksessa uusimpaan tekniikkaan ja tänä päivänä digikuvien saaminen paperikuviksi niin kameran muistikortilta, puhelimesta kuin vaikkapa sosiaalisesta mediastakin on kätevää ja nopeaa.

Okacolorin kauppias Tapani Tallbacka kertoo, että liikkeessä on uusittu kaikki kuvien valmistus passikuvista alkaen ja asiakas voi nyt valita passikuvansakin selkeältä ruutunäytöltä.

MAINOS

Omien kuvien valmistaminen paperikuviksi on helppoa ja kätevää, koska uusista laitteista löytyy mm. muistikortin lukija kaikille korttityypeille ja samoin sen avulla voi siirtää paperikuviksi kuvat kaikista matkapuhelimista ja sosiaalisesta mediasta.

Kehitettäväksi haluamansa kuvat asiakas voi valikoida suurilta ja selkeiltä näytöiltä, joista saa näkymään samalla kertaa useamman kuvan niin, että parhaan otoksen valitseminen on helppoa.

Valittuja kuvia voi rajata, niihin voi lisätä kehyksiä tai tekstiä – käytössä on siis kaikki täydellisen kuvankäsittelyn ja muokkauksen keinot.

Myös kuvantekoprosessi on Okacolorilla uusiutunut ja työn jälki on laadukasta, sillä jokainen kuva tehdään valmiiksi itse paikan päällä, eikä automaattikonein.

Menetelmä on myös nopea, pienemmät kuvamäärät asiakas saa noin puolessa tunnissa.
Digikuvaamisen myötä kaikille ihmisille on kertynyt tuhansittain valokuvia, joista osa kannattaa aina teettää myös paperikuviksi.

Siinä, missä valokuvaamon asiakkaana ennen olivat yleensä miehet, niin tänä päivänä suurin osa asiakkaista on naisia. – Naiset haluavat tärkeät kuvat konkreettisesti valokuviksi, joita on helppo pitää mukana ja näyttää muillekin, Tapani sanoo.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät